Συγκινητικό γράμμα Πραντέλι: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι πια για μένα»
Αποχαιρέτησε με βαριά καρδιά τη Φιορεντίνα ο Τσέζαρε Πραντέλι, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους βάζει τέλος στην προπονητική του καριέρα.
Η εξομολόγηση του Τσέζαρε Πραντέλι. Ένας από τους κορυφαίους Ιταλούς τεχνικούς των τελευταίων ετών αποφάσισε να ολοκληρώσει τόσο την παρουσία του στους πάγκους. Ο 63χρονος αιφνιδίασε με την απόφασή του να παραιτηθεί από τη Φιορεντίνα μετά από έντεκα ματς και ο λόγος έγινε άμεσα γνωστός.
Με επιστολή του, o πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της «σκουάντρα ατζούρα» ανοίγει την καρδιά του.
«Ξέρω ότι η προπονητική μου καριέρα μπορεί να τελειώσει εδώ, αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα και δεν θέλω να το κάνω. Πιθανόν αυτός ο κόσμος στον οποίο ανήκω όλη μου τη ζωή, ο κόσμος του ποδοσφαίρου, δεν είναι πια για μένα και δεν αναγνωρίζω πια τον εαυτό μου μέσα σε αυτόν. Έχω σίγουρα αλλάξει και αυτός ο κόσμος κινείται, πλέον, πιο γρήγορα απ’ ο,τι είχα φανταστεί. Για αυτό πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει να με παρασύρει αυτή η ταχύτητα να και να ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι», αναφέρει ο Πραντέλι.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»