Γκουαρντιόλα: «Η φετινή Σίτι είναι χειρότερη σε σχέση με τις προηγούμενες»

Γκουαρντιόλα: «Η φετινή Σίτι είναι χειρότερη σε σχέση με τις προηγούμενες»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα προέβη σε ακόμη μία... προβοκατόρικη δήλωση πριν από τον επαναληπτικό με την Γκλάντμπαχ για τους «16» του Champions League

guardiola_1
Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει απόψε (16/3) την Γκλάντμπαχ στον επαναληπτικό για τους «16» του Champions League, με το υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα στη Γερμανία να της έχει δώσει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης. Παράλληλα, έχει ουσιαστικά κλειδώσει τον τίτλο στην Premier League. Κι όμως, ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε πως η φετινή Σίτι είναι η χειρότερη απ' αυτές που έχει προπονήσει.

Ο Καταλανός τεχνικός εξήγησε την δήλωσή του ως εξής: «Αυτή τη στιγμή, η ομάδα μας φέτος είναι η χειρότερη σε σχέση με τις προηγούμενες, αφού τις προηγούμενες σεζόν κερδίσαμε πολλούς τίτλους, ενώ φέτος δεν έχουμε κερδίσει ακόμα τίποτα. Περιμένουμε τα αποτελέσματα, να δούμε τι τίτλους θα κατακτήσουμε. Οι προηγούμενες Σίτι κέρδιζαν και η φετινή Σϊτι πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί».

Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν θέλει επ' ουδενί οι παίκτες του να είναι εφησυχασμένοι απέναντι στην Γκλάντμπαχ: «Θέλω να είναι πεινασμένοι αύριο, να θέλουν πολύ τη νίκη, αλλά μέχρι εκεί. Όταν κερδίζεις αγώνες, υπάρχει θετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Όλοι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και αυτό είναι καλό. Θα προσπαθήσουμε να πάμε ως το τέλος στο Champions League».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα -Ολυμπιακός οι ημιτελικοί

Ιμπραΐμοβιτς: Επιστρέφει στην Εθνική Σουηδίας μετά από πέντε χρόνια

Euroleague: Σαντ-Ρος και ΜακΚίσικ συγκλονίζουν για τον ρατσισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης