Γκουαρδιόλα: «Το μυστικό επιτυχίας της Σίτι; Έχουμε χρήματα»

Γκουαρδιόλα: «Το μυστικό επιτυχίας της Σίτι; Έχουμε χρήματα»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλησε να προσγειώσει την κοινή γνώμη για την ασταμάτητη Μάντσεστερ Σίτι και το σερί των 19 αγώνων, πιστώνοντας την επιτυχία στην οικονομική δύναμη, παρά στο δικό του έργο

ΠΕΠ_24
Από το καλοκαίρι του 2016, όποτε και ανέλαβε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, η Μάντσεστερ Σίτι έχει ξοδέψει περίπου 800 εκατ. ευρώ για μεταγραφές. Μόλις στο περασμένο θερινό παζάρι, το πρώτο εν καιρώ πανδημίας, ξόδεψε 163 εκατ., με τις επενδύσεις εκ του αποτελέσματος να είναι αποδοτικές. Οι Πολίτες κυριαρχούν σε Αγγλία και Ευρώπη το τελευταίο δίμηνο χωρίς να έχουν χάσει ματς (19 σερί νίκες), «κλείδωσαν» την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League από το πρώτο ματς κόντρα στη Γκλάντμπαχ, αλλά ο Πεπ Γκουαρδιόλα εμφανίστηκε ρεαλιστής, ως προς το μυστικό της επιτυχίας.

Μετά τη νίκη κόντρα στα Πουλάρια, ο Καταλανός τεχνικός απόδωσε τα εύσημα στους... χρηματοδότες του συλλόγου από το Άμπου Ντάμπι για την οικονομική δυνατότητα που παρέχουν στο κλαμπ και παραδέχθηκε χαριτολογώντας ότι έχει ανάγκη την ποιότητα των παικτών για να δημιουργήσει ένα τόσο ισχυρό σύνολο. Όπως η φετινή Μάντσεστερ Σίτι:

«Έχουμε αρκετά χρήματα για να αγοράζουμε υπέροχους παίκτες. Είναι αλήθεια. Χωρίς καλούς ποιοτικούς παίκτες, δεν μπορούμε να το κάνουμε. Η ανθρωπιά αυτής της ομάδας... Οι παίκτες είναι φανταστικοί και έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Παίζουν κάθε ματς με μόνο στόχο τη νίκη».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Άλισον: Έχασε τη ζωή του κολυμπώντας ο πατέρας του!

Ο Ίρβινγκ πρότεινε να αλλάξει το logo του ΝΒΑ για χάρη του Κόμπι Μπράιαντ!

Ολυμπιακός: Με «προίκα» το 4-2 σφραγίζει την πρόκριση στην Ολλανδία κόντρα στην Αϊντχόφεν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης