Απόλλων: Tέλος ο Παράσχος

Ο Γιώργος Παράσχος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης

parasxossss
Ο Απόλλων νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό, όμως ο μέχρι πρότινος προπονητής Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε στους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα πως δεν θα συνεχίσει άλλο στην Ελαφρά Ταξιαρχία.

Ο έμπειρος τεχνικός τα έχει με τη διοίκηση της ομάδας, αφού ήταν κάθετα αντίθετος με την απομάκρυνση του Γιώργου Κασναφέρη ο οποίος ήταν ένας από τους ανθρώπους που τον στήριζαν, ενώ την ίδια ώρα ήταν εκνευρισμένος με τα όσα ακούγονταν και γνώριζε ο ίδιος πως εάν ο Απόλλων δεν κέρδιζε τον Παναιτωλικό τότε θα αποτελούσε παρελθόν. Προφανώς, ο Παράσχος θεώρησε ειδικά το τελευταίο ασέβεια προς το πρόσωπό του, αλλά και το ότι δεν εκτιμήθηκε η προσφορά του στη φετινή πολύ δύσκολη σεζόν που έσωσε σχετικά εύκολα την Ελαφρά Ταξιαρχία, με τον έμπειρο κόουτς να μην μιλάει με ούτε έναν άνθρωπο της διοίκησης μετά το «αντίο» στους ποδοσφαιριστές!

Οι ποδοσφαιριστές μετά την ανακοίνωση της απόφασης αυτής από τον Γιώργο Παράσχο βρέθηκαν προ εκπλήξεως, αφού άπαντες στα αποδυτήρια τρέφουν μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του!

Για τα όσα είχαν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και τα σύννεφα που υπήρχαν πάνω από τον Γιώργο Παράσχο σας είχε ενημερώσει προ ημερών το sportfm.gr, παρά τα όσα αντίθετα εκφράζονταν μέσα από την ομάδα, και οι εξελίξεις επιβεβαίωσαν το σχετικό ρεπορτάζ, με τον 68χρονο προπονητή να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του!

Φυσικά, όπως σας είχαμε προαναφέρει, ο Μάκης Χάβος είναι ο πρώτος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει ενόψει των πλέι-άουτ.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί πως στον Απόλλωνα Σμύρνης εμφανίζονται εκνευρισμένοι, καθώς θεωρούν πως η συμπεριφορά του Γιώργου Παράσχου και το γεγονός πως έμαθαν ουσιαστικά από τους παίκτες την απόφαση του έμπειρου τεχνικού.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Super League 1, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Αλλαγή διαιτητή στο ντέρμπι λόγω κορωνοϊού

Το κορίτσι του Μπερνάρντο Σίλβα είναι η πιο σέξι WAG στην Premier League

AS: «Ο Αγουέρο συμφώνησε και υπογράφει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2023»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK