Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ 2-1: Αγκαλιά με τον τίτλο οι «πολίτες» - Δείτε τα γκολ

Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ 2-1: Αγκαλιά με τον τίτλο οι «πολίτες» - Δείτε τα γκολ

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει αντίπαλο όπως αποδεικνύεται, καθώς αυτή τη φορά επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Χαμ και έτσι έφτασε τις 20 (!) συνεχόμενες νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις - Θετική εμφάνιση από τα «σφυριά», ωστόσο λύγισαν από την ανωτερότητα των «πολιτών»

mancityy
Aν και στην αρχή η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πολύ καλή διαβασμένη Γουέστ Χαμ, τελικά κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να βάλει στο σακούλι της ακόμα τρεις βαθμούς και έτσι να φτάσει τους 62 στο σύνολο, ούσα στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League. Πλέον βρίσκεται στο +13 από την δεύτερη Γιουνάιτεντ, η οποία αγωνίζεται την Κυριακή (28/02) με την Τσέλσι, ενώ η Γουέστ Χαμ μετά από αυτή την ήττα, παρέμεινε στην 4η θέση με 45 βαθμούς.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9ke1ofn6x5t-sf)


Οσον αφορά το παιχνίδι Σίτι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και από τα πρώτα λεπτά αναζητούσε το γκολ που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ. Βέβαια για 30 λεπτά αγώνα, οι «πολίτες» δεν μπορούσαν να φτάσουν με σχετική ευκολία στην περιοχή του Ράντολφ, μιας και τα «σφυριά», δεν επέτρεπαν στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν κάποια τελική. Ωστόσο, όταν η Σίτι κατέγραψε την πρώτη της τελική στο ματς, κατάφερε και να σκοράρει. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είχε την μπάλα στην αριστερή πλευρά του γηπέδου και έψαξε με μία βαθιά μπαλιά τον Ρούμπεν Ντίας στο δεύτερο δοκάρι. Ο Πορτογάλος σηκώθηκε και πήρε την κεφαλιά, νικώντας τον αντίπαλο πορτιέρε στο 30’ για το 1-0.

Το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρδιόλα διατηρούσε την κατοχή της μπάλας, με την Γουέστ Χαμ να προσπαθεί κυρίως από αντεπιθέσεις να γίνει απειλητική. Μάλιστα, πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, λίγο έλειψε να φέρουν ξανά το ματς στα ίσα. Ο Λίνγκαρντ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Αντόνιο, ο οποίος έκανε και το σουτ αλλά για κακή του τύχη η προσπάθειά του χτύπησε στο δοκάρι. Ότι δεν κατάφερε να κάνει στο 40’ το πέτυχε δύο λεπτά αργότερα. Ο Φόρναλς γύρισε από τα δεξιά, αρχικά έβαλε το πόδι του ο Λίνγκαρντ και στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Αντόνιο, ο οποίος με προβολή, έσπρωξε την μπάλα στο πλεκτό, πετυχαίνοντας το 1-1, όπου ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η εικόνα του δεύτερου 45λεπτου δεν άλλαξε. Η Σίτι είχε κυρίαρχο ρόλο, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί αρκετές φάσεις, καθώς δεν έβρισκε χώρους. Από την άλλη ούτε η Γουέστ Χαμ δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Έντερσον, ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε ήταν εκεί για να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του. Τελικά, οι «πολίτες» μετουσίωσαν την κατοχή τους σε γκολ στο 68ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Μαχρέζ από την δεξιά πλευρά, είδε τον Στόουνς που έκανε την κίνηση και ο Άγλλος στόπερ με ένα απλό πλασέ, έβαλε σε θέση οδηγού ξανά τη Σίτι.

Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με αποτέλεσμα η Σίτι να πανηγυρίσει την 19η της νίκη στη φετινή Premier League και να βρίσκεται πλέον «αγκαλιά» με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Ζιντσένκο, Ντίας, Στόουνς, Γουόκερ, Γκιουντογκάν (88’ Ρόντρι), Φερναντίνιο, Ντε Μπράινε, Τόρες (65’ Φόντεν), Αγουέρο (60’ Γκαμπριέλ Ζεσούς), Μαχρέζ

Γουέστ Χαμ: Ράντολφ, Ντιόπ, Ντόσον, Κρέσγουελ, Κούφαλ, Σούτσεκ, Ράις, Τζόνσον (85’ Μπόουεν), Φορνάλς, Λίνγκαρντ, Αντόνιο (84’ Μπενράχμα)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κλοπ: «Θα είναι μεγάλο επίτευγμα να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα»

Μπεκατώρου στο Γαλλικό Πρακτορείο: Έκανα αυτό που έπρεπε, ακόμη κι εάν ήταν αργά

«Βεντέτα» Λεμπρόν - Ζλάταν: «Δεν θα το βουλώσω για πράγματα που είναι λάθος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης