Βελγικά ΜΜΕ: «Η Μπριζ πρόσφερε 8 εκατ. ευρώ και τον Κρμέντσικ για Τζόλη»

Βελγικά ΜΜΕ: «Η Μπριζ πρόσφερε 8 εκατ. ευρώ και τον Κρμέντσικ για Τζόλη»

Η Κλαμπ Μπριζ επιμένει για τον Χρήστο Τζόλη και σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο έδειξε διατεθειμένη να προσφέρει 8 εκατ. ευρώ, αλλά και τον Κρμέντσικ προκειμένου να αποκτήσει τον 19χρονο εξτρέμ του ΠΑΟΚ

Tzolis
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να αρνήθηκε να βάλει στο τραπέζι των συζητήσεων το όνομα του Χρήστου Τζόλη διαψεύδοντας κάθε μεταγραφικό σενάριο, ωστόσο σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο η Κλαμπ Μπριζ επιμένει για την απόκτηση του νεαρού άσου που έχει φτάσει ήδη τα 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα hln.be, η Κλαμπ Μπριζ πρόσφερε στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη 8 εκατ. ευρώ συν την παραχώρηση του Κρμέντσικ που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού, αλλά η απάντηση της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία ήταν αρνητική.

«Ο Κρμέντσικ δεν έχει μέλλον στην Κλαμπ Μπριζ, αλλά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό για τη μεταγραφή του Τσέχου, για τον οποίο η Μπριζ είχε δαπανήσει έξι εκατομμύρια ευρώ το περσινό καλοκαίρι.

Ο Κρμέντσικ ίσως εμπλακεί σε μία πιθανή μεταγραφή του στόχου της ομάδας, Χρήστο Τζόλη το επόμενο καλοκαίρι.

Η ομάδα πρόσφερε 8 εκατομμύρια ευρώ και τον Κρμέντσικ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με ελληνικές πηγές, αλλά η πρόταση δεν έγινε δεκτή από τους Έλληνες. Αυτό, ίσως να αλλάξει σε λίγους μήνες», σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ολυμπιακός: Ανανέωσε και με τον Μπα ως το 2024

Κώστας Βοσταντζόγλου: Έφυγε από τη ζωή ο εικαστικός, συγγραφέας και πολίστας του Παναθηναϊκού

«Έδεσε» και Καμαρά ο Ολυμπιακός!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης