Σε ρυθμούς Super Bowl η Αμερική: To performance του «Weeknd» και τα αντί... covid μέτρα στα strip clubs

Σε ρυθμούς Super Bowl η Αμερική: To performance του «Weeknd» και τα αντί... covid μέτρα στα strip clubs

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν για τoν μεγάλο τελικό του NFL και οι προετοιμασίες τόσο στο Στάδιο «Raymond James» στην Τάμπα της Φλόριντα όσο και στα νυχτερινά κέντρα της περιοχής έχουν πάρει φωτιά

superbowl-striptease3
Η ώρα του μεγάλου τελικού πλησιάζει!

Σε ρυθμούς Super Bowl βρίσκεται ολόκληρη η Αμερική με τους φίλους του αθλήματος να αδημονούν το ημερολόγιο να δείξει 7 Φεβρουαρίου. Για την ιστορία, το τρόπαιο θα διεκδικήσουν οι Tampa Bay Buccaneers του θρύλου, Τομ Μπρέιντι (έχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα) κι οι κάτοχοι του τίτλου, Kansas City Chiefs του περσινού MVP, Πάτρικ Μαχόουμς.

Η πανδημία του κορωνοϊού ωστόσο έχει επιβάλει νέα ήθη και έθιμα και στον κόσμο του αθλητισμού, χωρίς αυτά να φαίνεται να πτοούν τους ιθύνοντες του δημοφιλούς στριπ κλαμπ Tampa που προετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στους φίλους του American Football το Σαββατοκύριακο.


«Τα υπερσύγχρονα φώτα, το μας νέο ηχοσύστημα, το video wall 250 ινστών, καθώς και οι καθαρές, αριστοκρατικές και κομψές χορεύτριες θα εντυπωσιάσουν το κοινό» αναφέρουν οι διοργανωτές. Τα κριτήρια πρόσληψης του προσωπικού μάλιστα είναι αρκετά σκληρά, καθώς οι χορευτές περνούν από κάστινγκ 45 λεπτών πριν κερδίσουν μια θέση στη σκηνή.

Κλείσιμο


maskssss
Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ Joe Redner ανέφερε πως τη νύχτα του Super Bowl θα δουλέψουν 50 έως 60 χορεύτριες, σε σύγκριση με τις 20 έως 25 που είναι συνήθως. Ακόμη, η θερμομέτρηση των πελατών, όπως και η χρήση της μάσκας τόσο από το προσωπικό όσο και από τους θαμώνες είναι επιβεβλημένα.

«Η επιπλέον ασφάλεια έχει σκοπό να κάνει τους επισκέπτες από άλλες πόλεις να κατανοήσουν το πόσο σημαντικό είναι να φορούν μάσκα. Αν δεν ακολουθούν τους κανόνες έξω, δεν μπαίνουν μέσα!» σημειώσε.

Σε ορισμένα άλλα κλαμπ όπως το Penthouse υπάρχει επιπλέον πρόβλεψη για ανέγερση σκηνής στο χώρο στάθμευσης προκειμένου να μην σημειωθούν φαινόμενα συγχωτισμού.
tampaa_2
tampa22

Το performance του Weeknd


Ο 55ος τελικός θα διεξαχθεί στο «Raymond James Stadium» της Φλόριντα, το οποίο είναι χωρητικότητας 65.000 θεατών κι είναι η έδρα των Buccaneers. Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της λίγκας, τον αγώνα θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν 25.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ την εποχή του κορωνοϊού.

Στο ημίχρονο του μεγάλου αθλητικού αυτού γεγονότος ωστόσο το κοινό θα  έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον βραβευμένο με Grammy Καναδό τραγουδιστή,The Weeknd, του οποίου οι επιτυχίες περιλαμβάνουν το Starboy και το Blinding Lights.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ταλαντούχος performer, φέρεται να έχει ξοδέψει τουλάχιστον 7 εκατομμύρια δολάρια για την σκηνική του παράσταση.

«Ο The Weeknd έχει παρουσιάσει έναν εντελώς δικό του ήχο. Η εκφραστική του μοναδικότητα έχει χαρακτηρίσει μια νέα παραγωγή μεγαλείου στη μουσική και την τέχνη», δήλωσε ο JAY-Z, ο οποίος μέσω της εταιρείας του Roc Nation, έχει αναλάβει καθήκοντα στρατηγικού συμβούλου μουσικής ψυχαγωγίας του NFL.

Υπενθυμίζεται πως ο Weeknd διαδέχεται τις ερμηνεύτριες της περσινής χρονιάς, Τζένιφερ Λόπεζ και Σακίρα, οι οποίες έλαβαν διθυραμβικά σχόλια μετά τις αδιάφορες προσπάθειες των Maroon 5 και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ τα προηγούμενα χρόνια.
jlooo
Ειδήσεις σήμερα 

Γιακουμάκης: «Είχα πρόταση από τη Νότια Κορέα αλλά τα χρήματα δεν είναι το παν για μένα»

Ατρόμητος: Τέλος ο Κάναντι

Σοκάρει ο Τσάτσος: «Είχαμε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στη Θεσσαλονίκη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης