Premier League, Λίβερπουλ - Μπέρνλι 0-1: Έπεσε το Ανφιλντ, χάνεται ο τίτλος!

Premier League, Λίβερπουλ - Μπέρνλι 0-1: Έπεσε το Ανφιλντ, χάνεται ο τίτλος!

Η Μπέρνλι έριξε το «κάστρο» του Ανφιλντ έπειτα από 69 ματς, επικράτησε 1-0 της Λίβερπουλ και οι Reds είναι πλέον στο -6 από την κορυφή της Premier League

Bernly2
Αυτή δεν είναι η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ! Οι Reds έπειτα από 69 ματς αήττητοι είδαν τη Μπέρνλι να τους κάνει άνω - κάτω, να κερδίζει 1-0 και τη διαφορά από την κορυφή να ανοίγει (στο -6 από την κορυφή).

Οι «Κλάρετς» νίκησαν για πρώτη φορά στο Ανφιλντ έπειτα τον Σεπτέμβριο του 1974, ενώ ο Κλοπ καλείται να βρει αντίδοτο στη δυστοκία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8p68kasw97l-sf)


Αλλωστε, η Λίβερπουλ συμπλήρωσε πέντε ώρες χωρίς γκολ στην Premier League. Παράλληλα, η ομάδα του Νταιτς έφτασε τους 19 βαθμούς και πήρε ανάσα!

Μοιραίος ο Οριγκί για τη Λίβερπουλ!
Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά, πίεσε και προσπάθησε να πετύχει το γρήγορο γκολ για να διώξει το άγχος. Μάλιστα, στο 6ο λεπτό είχε την πρώτη φάση, αλλά ο Μανέ δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Καλό παιχνίδι, με ρυθμό και τη Μπέρνλι να απαντά στο 13', αλλά ο Φαμπίνιο έσωσε στο σουτ του Μπαρνς. Οι Reds είχαν τον έλεγχο και στο 21' έχασαν καλή ευκαιρία, αλλά το ωραίο σουτ του Σακίρι πέρασε μόλις άουτ.

Η Λίβερπουλ, έχει ταχύτητα, διάθεση, αλλά όχι και τον τρόπο να φανεί απειλητική. Οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν εξαιρετικά και δεν άφησαν τους γηπεδούχους να κάνουν τη διαφορά.

H Λίβερπουλ προσπαθούσε με ατομικές ενέργειες να βρει δίχτυα, αλλά ο Πόουπ σε δυο περιπτώσεις νίκησε τον Οριγκί.

Κλείσιμο
Η πίεση έγινε ασφυκτική στα τελευταία λεπτά και στο 43' η ομάδα του Κλοπ έχασε μοναδική ευκαιρία. Ο Οριγκί βρέθηκε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Πόουπ, αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8p4sypv6oj5-sf)


Αήττητο… τέλος!
Ο Κλοπ πέρασε Φιρμίνο, Σαλάχ στο ματς, η Λίβερπουλ συνέχισε να πιέζει και στο 60ο λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία! Σούπερ ενέργεια του Βαϊνάλντουμ, πάσαρε ιδανικά στον Σαλάχ, ο οποίος νικήθηκε από τον Πόουπ.

Η Μπέρνλι αμυνόταν εξαιρετικά, οι γηπεδούχοι δεν είχαν ιδέες και παρά την κατοχή δεν μπορούσαν να βρουν δίχτυα.

Στο 82' ο Αλισον ανέτρεψε τον Μπαρνς, ο επιθετικός της φιλοξενούμενης δεν αστόχησε, έφτασε τα 100 γκολ στην καριέρα του και διαμόρφωσε το 1-0.


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης