Serie A, Λάτσιο - Ρόμα 3-0: «Αφεντικό» στη Ρώμη - Δείτε τα γκολ

Serie A, Λάτσιο - Ρόμα 3-0: «Αφεντικό» στη Ρώμη - Δείτε τα γκολ

Η Λάτσιο έκανε το καλύτερο φετινό της ματς, διέλυσε με 3-0 τη Ρόμα και βρέθηκε στο -2 από την τετράδα της Serie A

romalazio
Στο πρώτο Derby della Capitale που έγινε Παρασκευή, η Λάτσιο ήταν απόλυτη κυρίαρχος, διέλυσε με 3-0 τη Ρόμα και βρέθηκε στο -2 από την τετράδα της Serie A. Η Λάτσιο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πίεσε, πήρε τον έλεγχο και στο 25λεπτο είχε «χτίσει» σοβαρό προβάδισμα νίκης.



Στο 15ο ο Λατσάρι έκανε ό,τι ήθελε τον Ιμπάνιες και ο Τσίρο Ιμόμπιλε πέτυχε εύκολα το 1-0. Hταν το 48ο γκολ του στη Serie A από την περασμένη σεζόν, περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη στο πρωτάθλημα. Η πίεση συνεχίστηκε, η Ρόμα δεν έβγαλε αντίδραση και συνέχισε τα λάθη. Ακόμα μια γκάφα του Ιμπάνιες, ακόμα μια... ασίστ του Λατσάρι και ο Λουίς Αλμπέρτο στο... χαλαρό πέτυχε το 2-0. Η Λάτσιο ήταν καλύτερη, οι Τζιαλορόσι υπέπεσαν σε αρκετά λάθη, αλλά ο Ιμόμπιλε δεν μπόρεσε να πετύχει κι άλλο γκολ μέχρι το τέλος του α' μέρους. Οι φιλοξενούμενοι σε ένα από τα χειρότερα φετινά τους ματς δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά στο δημιουργικό κομμάτι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8k0gz2at815-sf)


Κλείσιμο
Η Λάτσιο είχε τον τρόπο και στο 67' ο Λουίς Αλμπέρτο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμορφώνοντας το 3-0. Μάλιστα, ο Ισπανός έγραψε τη δική του ιστορία, μιας και έγινε ο πρώτος που σκοράρει 2+ γκολ για τη Λάτσιο εντός στη Serie A κόντρα στη Ρόμα από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι (Νοέμβριος του 1998). H Ρόμα έκανε την πρώτη μεγάλη της φάση στο... 85', αλλά ο Ρέινα είχε εξαιρετική επέμβαση στην προβολή του Τζέκο.

Λάτσιο: Ρέινα, Λουίζ Φελίπε (69′ Πάτρικ), Ατσέρμπι, Ράντου (83′ Χουντ), Λατσάρι, Λουίς Αλμπέρτο, Λέιβα (65′ Εσκαλάντε), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μάρουσιτς, Καϊσέδο (66′ Ακπα-Ακπρο), Ιμόμπιλε (83′ Μουρίκι).

Ρόμα: Λόπεθ, Μαντσίνι (71′ Μπόρχα Μαγιοράλ), Σμόλινγκ, Ιμπάνιες, Κάρσντορπ, Βιγιάρ (60′ Κριστάντε), Βερετού (46′ Πέδρο), Σπινατσόλα (71′ Μπρούνο Πέρες), Πελεγκρίνι, Μχιταριάν, Τζέκο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ανοίγει «κανονικά» το λιανεμπόριο, αλλά με αποστάσεις και sms

Πήρε εξιτήριο ο Μπερλουσκόνι - Νοσηλεύτηκε στο Μονακό με καρδιακά προβλήματα

Ομοσπονδία Ιστιοπλοϊας: «Καλούμε την Μπεκατώρου να γίνει συγκεκριμένη στην καταγγελία της»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης