Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε αποθέωσαν τον Έλληνα «θεό» Πέλκα

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε αποθέωσαν τον Έλληνα «θεό» Πέλκα

Μετά το γκόλ που πέτυχε επί της Αλάνιασπορ

pelkas
Και ξαφνικά τα τουρκικά social media γέμισαν θετικά σχόλια και αναφορές για την Ελλάδα. Όχι επειδή άλλαξε ρότα ο Ερντογάν, αλλά λόγω του θεαματικού γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Πέλκας, στον χθεσινό αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Αλάνιασπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα, που έληξε 2-1.

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε αποθεώνουν τις τελευταίες ώρες τον Πέλκα στα κοινωνικά δίκτυα, που με το γκολ αυτό, έφτασε τα τρία τέρματα στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, στέλνοντας την ομάδα του Φενέρ στη δεύτερη θέση, δύο πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας.

Στα σχόλια, δεν λείπουν και τα σχόλια με αναφορές στην κρίση που υπάρχει ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία για το Αιγαίο Πέλαγος και την Ανατολική Μεσόγειο, με πολλούς να ζητούν τη… διαμεσολάβηση Πέλκα για επίλυσή τους.

Μερικές χαρακτηριστικές αναρτήσεις:
1
2

Μεταξύ άλλων γράφουν: «Ούτε ο Δίας ούτε ο Περσέας… Είναι ο Πέλκας», «Πέλκας: «Λατρεύω την Φενέρμπαχτσε» - Αγαπάμε την Ελλάδα», «Η δική μας Ελλάδα: Πέλκας», »Πέλκας: «Αγαπάω την Φενέρμπαχτσε» και η Φενέρμπαχτσε αγαπάει την Ελλάδα», «Ο Πέλκας μπορεί να σταματήσει την ένταση Τουρκίας – Ελλάδας», «Ελλάδα – Γίγαντας Πέλκας», «Ας λύσουμε τις διαφορές μας με την Ελλάδα με τον Πέλκα», «Ο Πέλκας θα κάνει τη μισή χώρα ν’ αγαπήσει την Τουρκία αυτήν την εποχή», «Στην αρχαία Ελλάδα ο Πέλκας θα ήταν θεός».
Κλείσιμο

Για το γκολ του Πέλκα, πανηγύρισε στα social media και η Φενέρμπαχτσε, στο δυναμικό της οποίας ανήκει, από το περασμένο φθινόπωρο.
Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβοκατεβαίνουν τα κρούσματα- Ανησυχία των ειδικών για τα αποτελέσματα των γιορτών

Επίθεση Μπάιντεν στον Τραμπ για την εισβολή στο Καπιτώλιο: «Ήταν ένα χάος από εγχώριους τρομοκράτες»

Το σκληρό παιχνίδι της μοίρας για τον 25χρονο από την Αμάρυνθο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης