Ομάρ Ελαμπντελαουί: Αγωνία για την όρασή του

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Αγωνία για την όρασή του

Μέσα στη μέρα θα υπάρχει σαφέστερη εικόνα για την κατάσταση της υγείας του Νορβηγού που τραυματίστηκε όταν έσκασε πυροτέχνημα στα χέρια του

095240
Σχεδόν σύσσωμη η Γαλατάσαραϊ άλλαξε χρόνο στο νοσοκομείο, μετά την είδηση-σοκ πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τραυματίστηκε σοβαρά στα μάτια όταν ένα πυροτέχνημα εξερράγη στα χέρια του.

Ο Νορβηγός άλλοτε μπακ του Ολυμπιακού υποβλήθηκε ήδη σε μια επέμβαση και μέσα στη μέρα θα υπάρχει σαφέστερη εικόνα για το αν θα σωθεί η όρασή του. Από την έκρηξη τραυματίστηκε επίσης στο χέρι και έχει εγκαύματα στο πρόσωπο. Η είδηση έχει σοκάρει όλο το χώρο του ποδοσφαίρου και φυσικά ακόμη περισσότερη τη γυναίκα και τα τρία παιδιά του.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του o 29χρονος άσος έχει στο πλευρό του τη διοίκηση του κλαμπ, τον προπονητή του, Φατίχ Τερίμ, αλλά και πολλούς από τους συμπαίκτες του.

Ο αντιπρόεδρος της Γαλατά, Αμπντουραχίμ Αλμπαϊράκ, μίλησε για το ατυχές συμβάν και εξέφρασε την οργή του επειδή στα social media κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες από τη διακομιδή του ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο. «Είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι. Περάσαμε όλοι μαζί την αλλαγή το χρόνου στην εντατική. Θέλω να πω όμως πως είναι εξοργιστικό και ντροπή κάποιοι να βγάζουν τέτοιες φωτογραφίες στα social media. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει οικογένεια και φίλους. Δεν έχουν καθόλου συνείδηση; Θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους αυτό το θέμα», τόνισε.

Όσο για την κατάσταση του Ομάρ, είπε: «Κάποια βεγγαλικά έσκασαν στα χέρια του. Νομίζω πως συνέβη μεταξύ 21:00 και 22:00 το βράδυ. Μακάρι ο Θεός να σώσει τα μάτια του. Ο ίδιος έχει κανονικά επαφή με το περιβάλλον και μιλά με τους γιατρούς. Μίλησα μαζί του και με ευχαρίστησε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε σαν κλαμπ για να τον βοηθήσουμε. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του, προσευχόμαστε για το καλύτερο».

Μηνύματα με ευχές για την υγεία του Ομάρ έστειλαν πολλές ομάδες, ανάμεσά τους και οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές της Γαλατάσαραϊ, Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ανδρουλάκης: Ευχές για το 2021 με αναφορές στο ελπιδοφόρο μήνυμα των εμβολιασμών

Περισσότερα από 250 κιλά κάνναβη εντόπισε το Λιμενικό στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης