Serie A, Ρόμα-Τορίνο 3-1: Νίκη τετράδας για τους Ρωμαίους-Δείτε τα γκολ

Serie A, Ρόμα-Τορίνο 3-1: Νίκη τετράδας για τους Ρωμαίους-Δείτε τα γκολ

Η Ρόμα επικράτησε πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό 3-1, της Τορίνο των 10 παικτών απο το 14ο λεπτό παίρνοντας το τρίποντο που την έστειλε στην τετράδα, ισόβαθμη με τη Γιουβέντους

roma-torino
Η αναμέτρηση στην έδρα της Μπολόνια κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο με ιστορική πεντάρα. Απέναντι στην Τορίνο, η Ρόμα βρήκε ξανά τις ιδανικές συνθήκες για να επικρατήσει και μπορεί να μην τις διαχειρίστηκε όσο πιο άνετα θα μπορούσε (8-8 τελικές, 7 αποκρούσεις του καθοριστικού Λόπες), αλλά ο στόχος επετεύχθη.

Μετά και την αποβολή του Σινγκό για τη Γκρανάτα με δύο κάρτες μόλις στο 14’, τα πράγματα απλουστεύτηκαν για τους Τζιαλορόσι, που σκόραραν με Μχιταριάν (27’), Βερετού (43’) και Πελεγκρίνι (68’) και «κλείδωσαν» το 2ο σερί τρίποντο.

Το ματς θα μπορούσε εύκολα να έχει γίνει «ροντέο», έτσι όπως ξέρει να τα μετατρέπει φέτος η ομάδα του Τζαμπάολο, ωστόσο, από τις 8 τελικές της, μόνο ο Αντρέα Μπελότι βρήκε δίχτυα στο 73’ και απλά διαμόρφωσε το τελικό 3-1, το οποίο καθήλωσε την Τορίνο στη ζώνη του υποβιβασμού (19η, 6 β.).




Κλείσιμο
Αντιθέτως, η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα πήρε «αλεξίπτωτο» που την ανέβασε στην τετράδα, ισόβαθμη με τη Γιουβέντους και στο -4 από την κορυφή!


Πηγή:gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Γκατούζο: «Γιατί να μην λέμε στους διαιτητές να πάνε να γ...θουν; Σε Αγγλία και Σκωτία το κάνουν συνέχεια» (βίντεο)

Αντιμέτωπος με βαριά τιμωρία για το «gracias negrito» ο Καβάνι

Premier League, Σέφιλντ - Μάν. Γιουνάιτεντ 2-3: Διαβολικό ρεκόρ «διπλών»-Δείτε τα γκολ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης