Premier League, Σέφιλντ - Μάν. Γιουνάιτεντ 2-3: Διαβολικό ρεκόρ «διπλών»-Δείτε τα γκολ

Premier League, Σέφιλντ - Μάν. Γιουνάιτεντ 2-3: Διαβολικό ρεκόρ «διπλών»-Δείτε τα γκολ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» γύρισαν το ματς με την Σεφίλτν Γιουνέιτεντ και έφυγαν από το «Μπράμαλ Λέιν» με νίκη με 3-2, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 13ης αγωνιστικής της Premier League

σεφιλντ-μαν
Με την έκτη διαδοχική εκτός έδρας ανατροπή της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε και από το σπίτι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ  και έφτασε τις δέκα σερί νίκες μακριά από το «Ολντ Τράφορντ» (ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου), πιάνοντας την Έβερτον στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας - «Μαύρο» ρεκόρ των Λεπίδων, αφού έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας που κλείνουν την 13η αγωνιστική της Premier League με μόλις έναν βαθμό.





Οι Λεπίδες του Κρις Γουάιλντερ, οι οποίες έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας που φτάνει στην 13η αγωνιστική με μόλις έναν βαθμό, ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, όταν ο πρώην τερματοφύλακας τους, Ντιν Χέντερσον, πιέστηκε σε (επικίνδυνη) κυκλοφορία της μπάλας, ο Όλιβερ Μπερκ του την έκλεψε και σέρβιρε στον Ντέιβιντ ΜακΓκόλντρικ το 1-0 (5').

Ο γκολκίπερ των «κόκκινων διαβόλων», Ντιν Χέντερσον, έκανε «δώρο» στο 5΄ στους γηπεδούχους το προβάδισμα στο σκορ, γκολ που όπως αποδείχθηκε «ταρακούνησε» την ομάδα του Σόλσκιερ η οποία πριν κλείσει το ημίχρονο φρόντισε να επαναφέρει την τάξη με τα τέρματα των Μάρκους Ράσφορντ (26΄) και Αντονί Μαρσιάλ (33΄).

Κλείσιμο
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Ράσφορντ πέτυχε και δευτερο γκολ (51΄). Το ίδιο έκανε και ο ΜακΓκόλντρικ στο 87΄, όμως δεν έφτανε για να γλιτώσει την ομάδα του απο την 12η ήττα της σε 13 ματς.

Ο Χέντερσον, ο οποίος χρεώνεται το πρώτο γκολ της Σέφιλντ, ρέφαρε στο φινάλε με σωτήρια απόκρουση σε σουτ του Λις Μουσέ (92'), κρατώντας το πολύτιμο «τρίποντο» για την Γιουνάιτεντ, η οποία έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου εδώ και 60 χρόνια (!) που σημειώνει 2+ γκολ σε δέκα διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια, μετά την Τότεναμ τον Οκτώβριο του 1960.

Συν τοις άλλοις, έγινε η τέταρτη στην ιστορία με δέκα διαδοχικές νίκες μακριά από την έδρα της, μετά τις Τότεναμ (1960), Τσέλσι (2008) και Μάντσεστερ Σίτι (2017).

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κρις Γουάιλντερ): Ράμσντεϊλ – Μπάσαμ, Ίγκαν, Ρόμπινσον – Μπάλντοκ, Μπέργκε (12' λ. τρ. Τζαγκιέλκα – 63' Μουσέ), Αμπαντού, Φλικ, Στίβενς – Μπερκ (74' Μπρούστερ), ΜακΓκόλντρικ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Χέντερσον – Γουάν Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Άλεξ Τέλες – Μάτιτς, Πογκμπά – Γκρίνγουντ (74' Μάτα), Μπρούνο Φερνάντες (80' Φαν ντε Μπέεκ), Ράσφορντ – Μαρσιάλ (90' ΜακΤόμινεϊ).


Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Γουλβς-Τσέλσι 2-1  (66΄ Ποντένσε, 90΄+6 - 49΄ Ζιρού)
Μάντσεστερ Σ.-Γουέστ Μπρομ 1-1  (30΄ Γκιντογκάν - 43΄ αυτ. Ντίας)
Αρσεναλ-Σαουθάμπτον 1-1  (52΄ Ομπαμεγιάνγκ - 18΄ Γουόλκοτ)
Λιντς-Νιούκαστλ 5-2  (35΄ Μπάμφορντ, 62΄ Ροντρίγκο, 78΄ Ντάλας, 85΄ Αλιόσκι, 88΄ Χάρισον - 26΄ Χέντρικ, 65΄ Κλαρκ)
Λέστερ-Εβερτον 0-2  (21΄ Ριτσάρλισον, 72΄ Χολγκέιτ)
Φούλαμ-Μπράιτον 0-0
Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας 1-1  (55΄ Χάλερ - 34΄ Μπεντέκε)
Λίβερπουλ-Τότεναμ 2-1  (26΄ Σαλάχ, 90΄ Φιρμίνο - 33΄ Σον)
Αστον Βίλα-Μπέρνλι 0-0
Σέφιλντ Γιουν.-Μάντσεστερ Γ. 2-3  (5΄,87΄ ΜακΓκόλντρικ - 26΄,51΄ Ράσφορντ, 33΄ Μαρσιάλ)



Πηγη:gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη των 28: Πρόταση αθώωσης για Μαρινάκη και άλλους 22

Γκατούζο: «Γιατί να μην λέμε στους διαιτητές να πάνε να γ...θουν; Σε Αγγλία και Σκωτία το κάνουν συνέχεια» (βίντεο)

Αντιμέτωπος με βαριά τιμωρία για το «gracias negrito» ο Καβάνι



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης