Γκατούζο: «Γιατί να μην λέμε στους διαιτητές να πάνε να γ...θουν; Σε Αγγλία και Σκωτία το κάνουν συνέχεια» (βίντεο)

Γκατούζο: «Γιατί να μην λέμε στους διαιτητές να πάνε να γ...θουν; Σε Αγγλία και Σκωτία το κάνουν συνέχεια» (βίντεο)

Έξαλλος με την αποβολή του Λορένσο Ινσίνιε στο ματς της Νάπολι με την Ίντερ ήταν ο προπονητής της πρώτης, Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος δήλωσε πως δεν γίνεται στην Ιταλία ο διαιτητής να αποβάλει έναν ποδοσφαιριστή για μια βρισιά σε στιγμή έντασης, φέρνοντας το παράδειγμα της Αγγλίας και της Σκωτίας που το... μπινελίκι πάει σύννεφο

gattuso-vafa
Ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ, στον οποίο είχε προσφέρει άλλες μυθικές στιγμές με τις δηλώσεις του, ήταν φανερά ενοχλημένος από την απόφαση του Νταβίντε Μάσα να αποβάλει τον αρχηγό Λορένσο Ινσίνιε μετά τον καταλογισμό του πέναλτι που έκρινε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης (1-0).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μόνο στην Ιταλία συμβαίνει να αποβάλλεται ένας ποδοσφαιριστής επειδή έβρισε. Είπα στον ρέφερι Μάσα ότι δύο λεπτά πριν είχε πει στον Ινσίνιε πόσο καλά συμπεριφέρεται ως αρχηγός και μετά από δύο λεπτά τον απέβαλε. Δεν μπορείς να αποβάλεις έναν παίκτη, ειδικά τον αρχηγό, επειδή γυρνάει και λέει στον διαιτητή να πάει να γ...ει μετά από καταλογισμό ενός αμφισβητούμενου πέναλτι.

Στην Αγγλία και στην Σκωτία μπορείς να λες στους διαιτητές να πάνε να γ...ουν όλη την ώρα και δεν ανοίγει ρουθούνι. Μόνο στην Ιταλία συμβαίνει να αποβάλλεται ένας παίκτης γι’ αυτόν τον λόγο. Όταν έπαιζα εγώ το άθλημα ήταν ακόμη άθλημα. Οι διαιτητές συνήθιζαν να δείχνουν κοινή λογική, Καταλάβαιναν ότι μετά από μια αμφισβητούμενη απόφαση ένας παίκτης μπορεί να πει ένα άντε γ... ου στον διαιτητή κι εκείνος να προσποιηθεί πως δεν το άκουσε.

Δεν μπορείς να αφήνεις μια ομάδα με δέκα παίκτες για τέτοιο λόγο. Ο Ινσίνιε δεν του το είπε καν κατάμουτρα, ούτε με νεύρα απευθυνόμενος σ’ αυτόν».

«Δεν αφήνεις την ομάδα με 10 παίκτες για ένα "βάφανκούλο"»:


Θυμηθείτε την... από καρδιάς συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει ως προπονητής του ΟΦΗ:

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα

Τον φυλάκισαν 20 χρονια για φόνο που δεν έκανε - Ο serial killer ομολόγησε μετά από δεκαετίες!

Τομ Κρουζ: «Εξερράγη» ξανά και παραιτήθηκαν 5 μέλη του συνεργείου του Mission Impossible!

Σχέδιο «Ιπποκράτης»: Έτσι η Αστυνομία ή ακόμα και ο Στρατός θα προστατεύσουν το εμβόλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης