Μιχαϊλοβιτς: «Θα βρω ποιος διαρρέει πληροφορίες στον Τύπο και θα τον κρεμάσω στον τοίχο»

Μιχαϊλοβιτς: «Θα βρω ποιος διαρρέει πληροφορίες στον Τύπο και θα τον κρεμάσω στον τοίχο»

Ξέσπασε ο τεχνικός της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαϊλοβιτς για το γεγονός ότι κάποιος στην ομάδα διαρρέει στον Τύπο τα αγωνιστικά του πλάνα.

bologna
Εξαλλος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα της Μπολόνια με την Ίντερ, ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς, καθώς αποκάλυψε πως συνεργάτης του στην ομάδα, διαρρέει τα αγωνιστικά του πλάνα στον Τύπο.

Πριν από μερικές ημέρες τα ιταλικά ΜΜΕ, ανέφεραν πως η Μπολόνια θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές ενόψει του ντέρμπι με τους «νερατζούρι». Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε ο Σέρβος τεχνικός, ήταν ένας τρόπος ώστε να βρει ποιος είναι αυτός ο οποίος διαρρέει πληροφορίες στον Τύπο.

«Δοκίμασα έναν νέο τρόπο στην προπόνηση για να καταλάβω ποιος μιλούσε με τους δημοσιογράφους. Θέλω να τον βρω και όταν τον βρω θα τον κρεμάσω στον τοίχο. Δεν πρόκειται να αλλάξω το σύστημά μου, το έκανα μόνο για να δω τι θα γίνει και όπως πάντα, διέρρευσε στα media. Αν υπάρχει κάποιος που μιλάει μαζί σας για να έχει καλύτερη αξιολόγηση θα δείτε τι θα του κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια τόνισε πως ίσως η ομάδα του σταθεί πιο τυχερή κόντρα σε αυτή του Αντόνιο Κόντε.

«Παίζουμε όπως συνηθίζουμε. Ίσως είμαστε λίγο πιο τυχεροί. Συνηθίζουμε να επιτρέπουμε ένα γκολ κάθε φορά που γίνεται σουτ στον στόχο. Άλλες ομάδες δέχονται περισσότερα σουτ, αλλά δεν επιτρέπουν να δεχθούν γκολ».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης