Serie A, Αταλάντα - Ίντερ 1-1: Έδωσαν τα Χ-έρια, πέταξαν βαθμούς - Δείτα τα γκολ

Serie A, Αταλάντα - Ίντερ 1-1: Έδωσαν τα Χ-έρια, πέταξαν βαθμούς - Δείτα τα γκολ

Η επιστροφή του Λαουτάρο στα γκολ εντός συνόρων δεν ήταν αρκετή για να δώσει το διπλό στην Ίντερ, με την Αταλάντα να ισοφαρίζει και να καθιστά και τις δύο χαμένες από το τελικό 1-1, στο κυνήγι της πρωτοπόρου στη Serie A Μίλαν

atalanta_inter
Ούτε η μία, ούτε η άλλη περνάει την καλύτερη φάση της. Αμφότερες προέρχονταν από ευρωπαϊκές ήττες, με διασυρμό η Αταλάντα, σε βαθμολογικό ντέρμπι η Ίντερ και η επιστροφή στις νίκες μέσα από τη μεταξύ τους «μονομαχία» στο πρωτάθλημα, ήταν μονόδρομος. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη, αφού οι Νερατζούρι του Μπέργκαμο και του Μιλάνου έμειναν στο 1-1 στην έδρα των πρώτων και μπορεί να μείνουν στο -6 και το -7 αντίστοιχα από την κορυφή, αν η Μίλαν νικήσει τη Βερόνα.



Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι έμεινε ξανά στο μηδέν εντός έδρας, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πρώτοι το γκολ, χάρη στον Λαουτάρο Μαρτίνες στο 58'. Ο Αργεντίνος στράικερ, ο οποίος δεν είχε στο πλάι του τον Λουκάκου που μπήκε ως αλλαγή, σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι μετά το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι έδειξε ότι επανέρχεται σε φόρμα, ανοίγοντας το σκορ για το σύνολο του Αντόνιο Κόντε. Ωστόσο, οι Μπεργκαμάσκι αντέδρασαν πριν μπει το τελευταίο δεκάλεπτο, με την «χρυσή» αλλαγή, τον Μίραντσουκ, ο οποίος πέρασε στο ματς αμέσως μετά το 0-1 και έφερε την ισοφάριση από την ασίστ του Μουριέλ στο 79'. Ήταν το παρθενικό του γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα κι έγινε έτσι ο πρώτος Ρώσος που σκοράρει στη Serie A μετά από 13 χρόνια.

Πλέον, η Αταλάντα συγκατοικεί με τη Γιουβέντους στους 13 βαθμούς, με την Ίντερ να ακολουθεί στους 12 και είναι στο χέρι της Μίλαν να αποσπαστεί από τρεις βασικούς μνηστήρες για το Scudetto ενόψει της διακοπής για τις εθνικές ομάδες.

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Σπορτιέλο, Τόλοι (73' Μουριέλ), Ρομέρο, Τζιμσίτι, Χάτεμπερ, Πάσαλιτς (60' Πεσίνα), Φρόιλερ, Ρουγκέρι (90' Μόχικα), Μαλινόφσκι (59' Μίραντσουκ), Γκόμες, Ζαπάτα (73' Λάμερς)

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Νταρμιάν (83' Χακίμι), Βιδάλ (70' Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Γιανγκ (83' Ντ' Αμπρόζιο), Μπαρέλα, Σάντσες (74' Πέρισιτς), Μαρτίνες (74' Λουκάκου)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Αμερικανικές εκλογές: Η πειθαρχία και η αυτοσυγκράτηση οδήγησαν τον Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο

Γερμανικά ΜΜΕ: Kicker: Ρήξη μηνίσκου η πρώτη διάγνωση για Κίμιχ

Ο Ενές Καντέρ στέλνει μήνυμα στον Ερντογάν μετά τη νίκη Μπάιντεν: Είσαι ο επόμενος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης