Champions League, Λειψία-Παρί 2-1: Νίκη ανατροπής για τους «Ταύρους» - Δείτε τα γκολ

Champions League, Λειψία-Παρί 2-1: Νίκη ανατροπής για τους «Ταύρους» - Δείτε τα γκολ

H Λειψία επικράτησε 2-1 της Παρί των πολλών απουσιών κι έκανε βήμα πρόκρισης, αφήνοντας τους Παριζιάνους στην 3η θέση του ομίλου στο Champions League 

paris_vs-leipzig
Η Μπασάκ έβαλε... φωτιά στον όμιλο και η Λειψία επιβεβαίωσε πως είναι πολύ σκληρή για να... αποκλειστεί! Οι «Ταύροι» εκμεταλλεύθηκαν τις πολλές απουσίες των Παριζιάνων, έκαναν την ανατροπή, επικράτησαν 2-1 και βρέθηκαν στην κορυφή μαζί με τη Γιουνάιτεντ. Οσο για τους Παριζιάνους, έμειναν στην 3η θέση με μια νίκη και βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Βάλσαμο η διακοπή για την ομάδα του Τούχελ, μιας και θα επιστρέψουν τ' αστέρια της.



Η Παρί των πολλών απουσιών, παρουσιάστηκε χωρίς τους σταρ, Νεϊμάρ, Μπαπέ, ωστόσο έβγαλε με το... καλησπέρα του ματς ταχύτητα και πάθος. Η ομάδα του Τούχελ πίεσε ψηλά και στο 6΄άνοιξε το σκορ. Ο Κεν με πολύ ωραία ενέργεια έβγαλε στον Ντι Μαρία και ο Αργεντίνος με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-0. Η Λειψία απάντησε και στο 8' ο Νάβας είχε εξαιρετική επέμβαση στην προσπάθεια του Χαϊνταρά. Ο Κεν ήταν εξαιρετικός και στο 15' από το σουτ που επιχείρησε ο Ουπαμεκανό έκανε χέρι στέλνοντας την Παρί στην άσπρη βούλα. Ο Ντι Μαρία ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Γκουλάσι με υπέροχη επέμβαση κράτησε την ομάδα του στο «κόλπο». Η Λειψία πήρε μέτρα στο γήπεδο, μετά το 25΄έγινε πιο κινητική και στο 32' είχε μια καλή ευκαιρία, αλλά ο Νάβας νίκησε τον Φόρσμπεργκ. Οι γηπεδούχοι πίεζαν αρκετά και στο 42' έφτασαν στην ισοφάριση με υπέροχο σουτ του Νκουνκού!

Κλείσιμο
H Λειψία μπήκε πιο δυνατά στο β' μέρος, είχε εκρήξεις, τον έλεγχο και στο 56' κέρδισε πέναλτι, όταν από σουτ του Ανχελίνο ο Κιμπεμπέ έκανε χέρι. Ο Φόρσμπεργκ ανέλαβε την εκτέλεση, βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το 2-1. Τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για την Παρί στο 69' όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γκουέγ! Η Λειψία είχε τον απόλυτο έλεγχο και κυνήγησε ένα τρίτο γκολ, το οποίο δεν ήρθε στις καθυστερήσεις, μιας και ο Πόουλσεν έχασε τη μεγάλη ευκαιρία. Οι Παριζιάνοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Κιμπέμπε στο 95' με δεύτερη κίτρινη.

Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Γκουλάσκι, Ορμπάν, Ανχελίνιο, Μουκιέλε (64' Χένριχ), Ουπαμεκανό, Κονατέ, Σάμπιτζερ (90' Καμπλ), ΝΚουνκού, Ολμο (64' Πόουλσεν), Χαϊνταρά (76' Ανταμς), Φόρσμπεργκ (76' Κλάιφερτ)

Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Νάβας, Κουρζάβα (73' Μπάκερ), Μαρκίνιος, Φλορέντσι (84' Ραφίνια), Κιμπέμπε, Ντι Μαρία, Ερέρα, Γκουέγ, Σαράμπια (73' Κέρερ), Περέιρα, Κεν

Μπασακσεχίρ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Σοκ και “φευγάτος” Σόλσκιερ

Τα αποτελέσματα του 8ου ομίλου
Μπασακσεχίρ – Μαν. Γιουνάιτεντ 2-1
(13' Μπα, 40 Βίσκα - 43' Μαρσιάλ)

Λειψία – Παρί ΣΖ 2-1
(42’ Ενκουνκού, 57’ Φόρσμπεργκ – 6’ Ντι Μαρία)

Η βαθμολογία
1.Μαν. Γιουνάιτεντ 6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης