Δώνης: Με άδεια του ισραηλινού υπουργείου Υγείας σπάει την καραντίνα

Δώνης: Με άδεια του ισραηλινού υπουργείου Υγείας σπάει την καραντίνα

Ο Γιώργος Δώνης πιάνει δουλειά στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο το πρόβλημα με την καραντίνα λόγω κορωνοϊού φαίνεται πως ξεπερνιέται καθώς το ισραηλινό υπουργείο Υγείας θα χορηγήσει ειδική άδεια στον 50χρονο τεχνικό

donis
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ την Τετάρτη 19 Αυγούστου υποδέχεται στο «Μπλούμφιλντ» την λετονική Ρίγα στο πλαίσιο του 1ου Προκριματικού Γύρου του Champions League.

To γεγονός πως ο μέχρι πρότινος προπονητής του Παναθηναϊκού αφίχθη χθες (9/8) στο Τελ Αβίβ δημιουργεί πονοκέφαλο στους ανθρώπους της «ομάδας του λαού», καθώς λόγω της «καραντίνας» για τον κορονοϊό δεν προλαβαίνει να καθοδηγήσει τη νέα του ομάδα στο ματς με την Ρίγα.

Το πρόβλημα αναμένεται ωστόσο να ξεπεραστεί με την λύση να δίνεται από το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ. Ο 50χρονος προπονητής αναμένεται να λάβει ειδική άδεια με το σκεπτικό πως και η αποστολή της Ρίγα ταξιδεύει από το εξωτερικό για το Ισραήλ δίχως ωστόσο, λόγω της αναμέτρησης να γίνεται χρήσης της προληπτικής καραντίνας 14 ημερών.

Με αυτό το σκεπτικό ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Αντίθετα, στον πάγκο για το ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Χάποελ Μπέερ Σεβά την επόμενη Πέμπτη (13/8) θα βρίσκεται ο προπονητής των ακαδημιών της Μακάμπι, Πάτρικ φαν Λέβεν.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία στην Εύβοια: Οκτώ οι νεκροί - Ταυτοποιήθηκε η σορός στον Κάλαμο, ανήκει στον 72χρονο αγνοούμενο

Τουρκική προκλητικότητα: Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί κανέναν εκβιασμό, λέει το ΥΠΕΞ

Βερολίνο για Oruc Reis: Οι μονομερείς ενέργειες στέλνουν λάθος μήνυμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης