Super League 1, Play off, Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 1-1: «Χ»ωρίς συγκινήσεις

Super League 1, Play off, Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 1-1: «Χ»ωρίς συγκινήσεις

Σε ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα που έγινε στην Τρίπολη, ο Αστέρας παρά το 1-1 με την Λαμία κατέκτησε την πρώτη θέση στα play out της Super League 1 - Ρίτζις και Μπιανκόνι τα γκολ της αναμέτρησης

asteras_lamia
Οι Αστέρας Τρίπολης και Λαμία έμειναν στο 1-1 έχοντας ουσιαστικά από ένα καλό ημίχρονο. Ήταν ένα ματς στην Τρίπολη χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό αντίκρισμα ή ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ
Ο γηπεδούχος Αστέρας ξεκίνησε το παιχνίδι με σχηματισμό 4-2-3-1 και με την τριάδα των Σίτο, Ριέρα και Κρέσπι πίσω από τον Αλί Μπάμπα αν και έβγαινε ως προωθημένος και ο Κρέσπι. Η Λαμία είχε διάταξη αρχικά στο 4-4-2.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ & ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ 1-0 ΜΕ ΚΡΕΣΠΙ, ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΔΗ ΓΙΑ ΟΦΣΑΙΝΤ
Ο Αστέρας Τρίπολης πιστοποίησε στο α' μέρος διότι θα πρέπει να θεωρείται η πιο καλή ομάδα των play out. Οι Αρκάδες έτρεξαν, πίεσαν και έβγαλαν φάσεις. Η Λαμία προσπάθησε να ισορροπήσει κυρίως στο κέντρο και να αντιδράσει αλλά δέχθηκε γκολ στο 18ο λεπτό.

Ο Σίτο έδωσε στον Ριέρα, ο 2ος... άδειασε τον Σκόνδρα και πάσαρε στον Κρέσπι και ο σκόρερ από κοντά έκανε το 1-0. Στο α' μέρος ακυρώθηκε ορθώς για οφσάιντ γκολ του Αραβίδη. Στην συνέχεια ο δείκτης του σκορ δεν άλλαξε μέχρι και την λήξη του α' μέρους και μετά από τρία λεπτά έξτρα χρόνου.

ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Η ΛΑΜΙΑ, ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΔΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΟΚΑΡΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ
Κλείσιμο
Στο β' μέρος η Λαμία ισορρόπησε και γύρισε το παιχνίδι. Στο 50ό λεπτό ο Μπιανκόνι σκόραρε με ωραίο τελείωμα μετά από μπαλιά του Βασιλόγιαννη. Στην συνέχεια ακυρώθηκε μάλλον λανθασμένα γκολ του Αραβίδη για επιθετικό φάουλ. Ο Αστέρας στο 76' είχε δοκάρι με σουτ του Κρέσπι αλλά τελικά έμεινε το 1-1.

MVP: Κρέσπι. Έκανε το 1-0, ήταν κινητικός, είχε δοκάρι και προσπάθησε γενικά σε μεγάλο βαθμό.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο σκόρερ Μπιανκόνι για την Λαμία ενώ είχε αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο ο Βασιλόγιαννης. Οι Σίτο και Ριέρα έβγαλαν θετικό πρόσημο.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως κάποιος παίκτης ήταν τρομερά κακός στο ματς.

Η ΓΚΑΦΑ: Ανήκει στον Σκόνδρα για το πως έχασε τον Ριέρα στην φάση του 1-0 από τον Κρέσπι. Λάθος και του Τασουλή στην φάση του 1-1.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Είναι ιδιαίτερα πιθανό ο ρέφερι της αναμέτρησης (Καραντώνης) να ακυρώνει λανθασμένα το 2ο γκολ του Αραβίδη που δεν μέτρησε. Ορθώς του ακυρώθηκε το πρώτο για οφσάιντ.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Οι Αστέρας Τρίπολης και Λαμία έπαιξαν ανοιχτά και επιθετικά. Έβγαλαν και οι δύο φάσεις αλλά στο τέλος αρκέστηκαν με την ισοπαλία σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Τασουλής, Μπελόκ, Φερνάντεζ, Σίτο (83' Τζίμας), Ριέρα, Αλί Μπαμπά (46' Μπαράλες) και Κρέσπι.

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Ασίγκμπα, Σκόνδρας (84' Καραγιάννης), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ρόμανιτς, Μπουλούλης, Μπαχανάκ, Αραβίδης (84' Σασί), Βασιλόγιαννης (75' Νικολόπουλος) και Μπιανκόνι (70' Καραμάνος).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα: Η οικογένεια επιμένει στο έγκλημα - Δεν κλείνει η υπόθεση

Χαρδαλιάς: Αυστηροί έλεγχοι και κυρώσεις - «Όχι» σε νέο «lockdown»

Κορωνοϊός: 19 νέα κρούσματα στη χώρα - Τα 9 στην Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης