Super League 1, Play out, Λαμία - ΑΕΛ 0-0: Μηδέν θέαμα, μηδέν γκολ

Super League 1, Play out, Λαμία - ΑΕΛ 0-0: Μηδέν θέαμα, μηδέν γκολ

Σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της χρονιάς στη Super League 1, Λαμία και ΑΕΛ έμειναν στο απόλυτο μηδέν όχι μόνο όσον αφορά τα γκολ αλλά και τις φάσεις σε μια αναμέτρηση που ήδη την ξεχάσαμε

lamia_ael
Σε ένα παιχνίδι χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο, Λαμία και ΑΕΛ έδειξαν πως είχαν περισσότερο το μυαλό στις καλοκαιρινές διακοπές παρά στο ματς. Έτσι το 0-0 ήταν λογικό αποτέλεσμα, από την στιγμή που στο ΔΑΚ Λαμίας δεν είδαμε αν όχι τίποτα, σχεδόν τίποτα στα 90 λεπτά. Δεν είδαμε διάθεση, δεν είδαμε φάσεις και φυσικά δεν είδαμε και γκολ.

Με τον βαθμό αυτό η γηπεδούχος έφτασε τους 34 βαθμούς, με την φιλοξενούμενη να πηγαίνει στους 35, σε μια αναμέτρηση που χωρίς καμία δόση υπερβολής ήδη την έχουμε ξεχάσει.

Κάτι σας φάσεις στο πρώτο μέρος

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο που σε αντίθεση με το δεύτερο είχε και δύο κάτι σαν φάσεις. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι με τον Παπάζογλου βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 13' αλλά ο έμπειρος επιθετικός έπιασε ένα αδύναμο σουτ από καλή θέση στέλνοντας τη μπάλα στην αγκαλιά του Επασί. Η Λαμία απάντησε στις καλές στιγμές στο 43' με τον Ρόμανιτς να αδειάζει τους αντιπάλους του, να κάνει τη σέντρα αλλά η κεφαλιά του Σκόνδρα να βγαίνει άουτ.

Μια κεφαλιά του Βύντρα τα πάντα στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα ήταν ακόμα χειρότερο, παρότι αρχικά ο ρυθμός ήταν λίγο πιο γρήγορος. Οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στις απέναντι περιοχές και το μόνο που κρατάμε στο διάστημα αυτό ήταν μια κεφαλιά του Βύντρα που πέρασε λίγο άουτ στο 63'. Απολύτως τίποτα άλλο δεν είδαμε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με το τελευταίο σφύριγμα του Σέζου να ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε σε όλη την διάρκεια του ματς.

MVP: Πραγματικά σε τέτοιο ματς όπου δεν είχαμε απολύτως τίποτα δεν γίνεται να βάλουμε κάποιον πολυτιμότερο. Θα ήταν άδικο...

Στο ύψος του: Το ίδιο θα λέγαμε και στο ύψος του, καθώς μιλάμε για περίπου 96 λεπτά αγώνα μαζί με τις καθυστερήσεις χωρίς ούτε μία κλασική ευκαιρία. Ούτε μία...

Αδύναμος κρίκος: Στον αντίποδα άνετα τους βάζεις όλους ως αδύναμους κρίκους, ειδικά τους μέσους και επιθετικούς των δύο ομάδων που σε καμία περίπτωση δεν ακούστηκαν στο ματς.

Η γκάφα: Μία ευκαιρία είχε ο Παπάζογλου να σκοράρει από καλή θέση, αλλά έπιασε ένα αδύναμο πλασέ. Αυτή ήταν ίσως η γκάφα στο ματς καθώς άλλη τέτοια ευκαιρία δεν είδαμε.

Το στραγάλι: Η χαρά του κάθε διαιτητή ήταν αυτό το ματς. Κανόνικά ο Σέζος δεν πρέπει να πάρει μεροκάματο γιατί δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα. Ούτε μία δύσκολη φάση (ούτε φάση συνολικά βέβαια) σε ένα από τα πιο εύκολα απογεύματα στην καριέρα του.

Κλείσιμο
Το ταμείο του gazzetta.gr: Το ταμείο είναι άδειο. Δεν μπορείς να κάνεις ταμείο με τέτοιο ματς. Ομάδες χωρίς κανένα κίνητρο και με το μυαλό στις διακοπές. Αυτό τα λέει όλα.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Σάλιακας, Αραβίδης (84' Σασί), Καραμάνος (81' Βασιλόγιαννης), Ρόμανιτς.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς, Φιλίπ, Ηλιάδης, Γκαζάλ Αλί, Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Βινίσιους (71' Λουφάκης), Πινακάς, Παπάζογλου.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Επίσημο: Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης

Πέθανε ο θρύλος του βρετανικού ποδοσφαίρου Τζακ Τσάρλτον

Ποδοσφαιριστής της Premier League ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος: Υπάρχουν και άλλοι, υποστηρίζει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης