Καρέρα: «Πάμε στην Τούμπα για να κάνουμε το παιχνίδι μας, πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά»

Καρέρα: «Πάμε στην Τούμπα για να κάνουμε το παιχνίδι μας, πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε ενόψει του σημαντικού αγώνα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στη βελτίωση που χρειάζεται στο αμυντικό κομμάτι η ομάδα του

massimo
Αναλυτικά όσα είπε ο Μάσιμο Καρέρα στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Η ανάλυση είναι η ίδια που είχα κάνει και μετά τον αγώνα. Ήταν ένα δύσκολο ματς αλλά τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δέχεται γκολ από τα πλάγια: «Το πρόβλημα είναι ότι δεχόμαστε πολλά γκολ τελευταία. Έχουμε δεχθεί έξι γκολ σε τρία ματς. Πρέπει να βελτιωθούμε στα μαρκαρίσματα γιατί παίζουμε με καλούς αντιπάλους και είναι πρόβλημα γιατί τους δίνουμε ευκαιρίες».

Για την αποχώρηση του Χουλτ: «Τον ευχαριστώ για όσα έκανε από τότε που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι σοβαρός επαγγελματίας, τα έδωσε όλα, έχει ποιότητα και τον ευχαριστώ».

Για τον Ντάμιαν Σιμάνσκι και την απόκτησή του από την ΑΕΚ: «Δεν έχω πολλά να πω. Είναι ένας παίκτης που αποφασίσαμε να κρατήσουμε γιατί τον πιστεύουμε ως παίκτη».

Για το πόσο τον χαροποιούν οι επιστροφές βασικών παικτών ενόψει του σημαντικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος γιατί έχω περισσότερες επιλογές και μπορώ να επιλέξω διαφορετικά σχήματα».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου είχε γνωρίσει την πρώτη του ήττα ως προπονητής της ΑΕΚ: «Είναι μια καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, αλλά εμείς πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να μειώσουμε τη διαφορά».

Για τη διαφορά των τριών βαθμών και αν του δημιουργεί σκέψεις σχετικά με το αποτέλεσμα που ψάχνει η ΑΕΚ: «Είναι ένας σημαντικός αγώνας ανεξαρτήτως της διαφοράς των βαθμών».

Για τον Μπράιτ Ενομπακάρε και τι του αρέσει στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή: «Αυτή τη στιγμή προπονείται για να βρει τη φόρμα του και ελπίζουμε ότι θα παραμείνει έτσι ώστε να είναι διαθέσιμος να παίξει από την επόμενη σεζόν».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Με Αντετοκούνμπο τα 100 καλύτερα καρφώματα της σεζόν στο ΝΒΑ - Δείτε το βίντεο

Τέλος και ο Ντατόμε από τη Φενέρμπαχτσε 

Ο Ολυμπιακός αποδέσμευσε Μπόλντγουϊν, Πολ, Μπάικς και Χαπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης