Καρέρα: «Ήταν απόφαση του Βράνιες, έχω να λύσω τα δικά μου προβλήματα»

Καρέρα: «Ήταν απόφαση του Βράνιες, έχω να λύσω τα δικά μου προβλήματα»

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για την απόφαση του Όγνκεν Βράνιες να φύγει χωρίς άδεια, τονίζοντας πως αυτό που τον απασχολεί είναι η ΑΕΚ και πως η Ένωση θα παρουσιάζει ένα ομαδικό παιχνίδι στο γήπεδο

karera
Ο Καρέρα μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Άρη.

Τόνισε πως αυτό που θέλει είναι να βλέπει ένταση, πάθος και ομαδικότητα από τους παίκτες του, προσθέτοντας πως αυτή τη στιγμή αυτό που έχει στο μυαλό του είναι το ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί και δεν σκέφτεται τον αγώνα του Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα.

Επίσης αναφέρθηκε και στον Όγκνιεν Βράνιες και στην απόφασή του να φύγει, επισημαίνοντας πως είναι πρόβλημα του Βράνιες και όχι δικό του. Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Μάρκο Λιβάια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα:

Για το ματς με τον ΟΦΗ και τι δεν του άρεσε παρά τη νίκη: «Δουλεύουμε για να διορθώσουμε τα λάθη. Είναι στις αποστάσεις από την άμυνα και στο κέντρο. Δεν υπάρχει η τέλεια ομάδα, πάντα υπάρχουν πράγματα που χρειάζεται να διορθωθούν και δουλεύουμε πάνω σε αυτό».

Για το ποιο στοιχείο βλέπει πιο έντονο σχετικά με αυτά που έχει περάσει στην ομάδα: «Βλέπω ότι οι παίκτες καταλαβαίνουν τι τους ζητάω. Να υπάρχει πάθος, να έχουμε ένταση, αγωνιστικότητα και επιθετικότητα. Και να καταλάβουν ότι είμαστε μια ομάδα και όχι να λειτουργεί ο κάθε παίκτης μόνος του».

Για το αν η αριστερή πλευρά της ΑΕΚ είναι η πιο δυνατή: «Αυτό έγινε στον συγκεκριμένο αγώνα. Παίξαμε καλά από την αριστερή πλευρά. Σε άλλα ματς μπορεί να παίζουμε από τη δεξιά πλευρά. Το σωστό είναι να παίζουμε και από τις δύο πλευρές».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Άρη: «Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα που έχει δύναμη στις αντεπιθέσεις και ποιοτικούς παίκτες. Πρέπει να το προσέξουμε αυτό».

Για το αν το παιχνίδι του Κυπέλλου είναι πιο σημαντικό από το ματς του Σαββάτου: «Είμαστε επικεντρωμένοι στο ματς του Σαββάτου αυτή τη στιγμή».

Για το γεγονός ότι ο Μάρκο Λιβάια αναδείχθηκε ως ο MVP του πρωταθλήματος: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Τρέχει, βοηθάει την ομάδα, έχει και την ικανότητα να αποφασίζει κάποιες στιγμές από μόνος του και πιστεύω βοηθάει πολύ την ομάδα».

Για το γεγονός ότι ο Βράνιες άφησε την ΑΕΚ: «Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν. Έχουμε έναν λιγότερο παίκτη στο ρόστερ, αλλά έχουμε άλλους 26».

Για το αν θα χαρακτήριζε λανθασμένη την απόφαση του Βράνιες: «Δεν γνωρίζω τα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ του παίκτη και της ομάδας. Είναι δική του απόφαση, εγώ πρέπει να λύσω τα προβλήματά μου».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό - Ανησυχία για θλάση

Δέκα χρόνια ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ηγεσία του Ολυμπιακού: Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε

Βίντεο: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιούργκεν Κλοπ σε 4χρονο που δίνει μάχη με τον καρκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης