Premier League, Νόριτς - Σαουθάμπτον 0-3: «Καταδίκασε» τα Καναρίνια και σώθηκε

Premier League, Νόριτς - Σαουθάμπτον 0-3: «Καταδίκασε» τα Καναρίνια και σώθηκε

Χάρη σε ένα εξαιρετικό β' ημίχρονο και με μπροστάρη τον Ινγκς που έφτασε τα 16 γκολ, η Σαουθάμπτον πέρασε με τριάρα από την έδρα της Νόριτς, την άφησε στον «πάτο» και ξέφυγε στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού

southampton_0
Ήταν η «μάχη» του υπογείου με το ρετιρέ στην πολυκατοικία της παραμονής. Με νίκη η ουραγός Νόριτς θα βρισκόταν σε απόσταση βολής για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Σαουθάμπτον θα έπαιρνε την απαραίτητη ώθηση για να ξεμπλέξει από νωρίς με την υπόθεση «σωτηρία». Το δικό τους restart, όμως, είχε ξεκάθαρο θριαμβευτή. Οι Άγιοι του Ραλφ Χάσενχουτλ, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε στο κλαμπ ως το 2023, έκαναν φύλλο και φτερό τα Καναρίνια (0-3) και τους «σκότωσαν» ακόμη περισσότερες ελπίδες για να μείνουν στην κατηγορία.

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να μην έκρυβε συγκινήσεις πέρα από το δοκάρι του Ινγκς, όμως, ήταν ο ίδιος ο Βρετανός killer που έκανε απλά τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους. Το δικό του υπέροχο τελείωμα στο 49' αποτέλεσε το πρώτο από τα δύο «χτυπήματα» μέσα σε 5 λεπτά για τη Σαουθάμπτον, με τα οποία έκανε το 0-2 με συνοπτικές διαδικασίες μετά την ανάπαυλα. Ήταν το 16ο γκολ του αναγεννημένου Ινγκς τη φετινή σεζόν, πιάνοντας στην 3η θέση του πίνακα τους Σαλάχ και Αγουέρο!

Αφού ο Άρμστρονγκ σκόραρε στο 54', η Νόριτς δεν βρήκε ποτέ τρόπο να επανέλθει και ο Νέιθαν Ρέντμοντ έστειλε τη χαριστική βολή, εκτελώντας για το 0-3 στο 84'.

Στους 37 βαθμούς πλέον η Σαουθάμπτον, +10 από την 18η Μπόρνμουθ, την ώρα που η Νόριτς έμεινε κολλημένη στους 21 και δύσκολα θα συνεχίσει στα σαλόνια και του χρόνου.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σταϊκούρας: Στο 2,5% το επιτόκιο για ένταξη χρεών λόγω κορωνοϊού στις 24 δόσεις

Η μεγαλύτερη τραπεζική απάτη στην Κρήτη: Και οι επτά κρίθηκαν αθώοι, αλλά ο Άρειος Πάγος δεν συμφωνεί

Τραγωδία στις Σέρρες: Τρεις συλλήψεις για το νεκρό βρέφος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης