Νέες ατάκες-φωτιά Πιτίνο για Γιαννακόπουλο: «Τρελαινόταν και κάπνιζε 5 πακέτα τσιγάρα»

Νέες ατάκες-φωτιά Πιτίνο για Γιαννακόπουλο: «Τρελαινόταν και κάπνιζε 5 πακέτα τσιγάρα»

Ο Ρικ Πιτίνο μετά τις αποκαλύψεις για το τελευταίο ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, προχώρησε σε νέες ατάκες για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

pitino_2
Ο Ρικ Πιτίνο μιλώντας σε podcast στην Αμερική θυμήθηκε το τελευταίο ματς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και υπογράμμισε ότι ο Δημήτρη Γιαννακόπουλου είχε απειληθεί με... χειροβομβίδα!

Ακόμη ο Hall Of Famer αναφέρθηκε στο πως η  σύζυγός του προσπαθούσε να τον αποτρέψει από το να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, καθώς είχε αναζητήσει στο google το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

«Αρχικά μου είχε πει να πάω στην Ελλάδα και αυτό επειδή το μπάσκετ είναι στο αίμα μου. Παρόλα αυτά την παραμονή των Χριστουγέννων μου είπε ότι... δεν μπορούσα να πάω. Είχε γκουγκλάρει τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού και διάβασε ότι του είχε επιβληθεί πρόστιμο 300.000 δολαρίων, γιατί μετά από μια νίκη πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών και απείλησε τις μητέρες και τις κόρες όλων των διαιτητών και τους είπε ότι δε θα έφευγαν ζωντανοί από την Ελλάδα».

 Ενώ συνέχισε: «Όμως στην πραγματικότητα είναι ένας πραγματικά ωραίος τύπος, αγαπά πολύ το μπάσκετ και εκτός γηπέδου είναι ένας πραγματικά ντροπαλός και ήσυχος. Όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα, αυτός και ο θείος του… τρελαίνονται. Καπνίζει πέντε πακέτα τσιγάρα την ημέρα είναι 45 ετών, αλλά είναι καλός, αγαπά πολύ την ομάδα του και χάνει πολλά χρήματα. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του».

Αναλυτικά όσα πρόσθεσε ο Πιτίνο:

Για τα μπάτζετ των ομάδων της Euroleague και τα έσοδά τους: «Η δεύτερη σεζόν ήταν πιο εύκολη. Ήμουν κοντά με τον Νικ Καλάθη και ακόμα είμαστε, θα τον προπονήσω στην Εθνική Ομάδα. Η Euroleague έχει να κάνει με τα μπάτζετ. Έχεις ομάδες που συνδέονται με τα ποδοσφαιρικά τους τμήματα, όπως η Μπάγερν, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα. Φυσικά, η ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα έχει μεγάλο μπάτζετ. Αυτές οι ομάδες έχουν 30-40 εκατομμύρια μπάτζετ. Μετά υπάρχουν οι ομάδες που βρίσκονται στην μέση, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και μερικές άλλες ομάδες. Ήρθε ο Μεσίνα και ανέλαβε μια ομάδα. Υπάρχει η Φενέρμπαχτσε, του διάσημου προπονητή Ομπράντοβιτς. Έχει καλό μπάτζετ. Ο Παναθηναϊκός πιο παλιά είχε το καλύτερο μπάτζετ από όλους. Πήρε τον Ντομινίκ Ουίλκινς και τον Μπάιρον Σκοτ. Μερικούς από τους καλύτερους Αμερικανούς παίκτες, που μπορεί να μην ήταν στην ιδανική περίοδο της καριέρας τους. Πήραν έξι ευρωπαϊκούς τίτλους. Όμως, όταν ήρθαν δύσκολες εποχές για την Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αναγκάστηκαν να πάνε σε μπάτζετ 12-16 εκατομμυρίων δολαρίων. Τώρα τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα, λόγω του ιού».

Για τα έσοδα και τα έξοδα μίας ομάδας της Euroleague: «Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού χάνει σχεδόν 8 εκατομμύρια κάθε χρόνο. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πως ο μεγαλύτερος χορηγός μας ήταν μια στοιχηματική εταιρεία. Οι ομάδες της Euroleague παίρνουν ένα εκατομμύριο από τα τηλεοπτικά. Δεν παίρνουν δισεκατομμύρια, όπως στο ΝΒΑ. Η Euroleague και το ΝΒΑ είναι κάπως αντίθετα. Όμως, πάντα σκεφτόμουν πως αν το ΝΒΑ αναλάβει την Euroleague, θα την κάνει ένα παγκόσμιο προϊόν. Κάθε ομάδα θα μπορεί να παίρνει 15-20 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι θα αποκτήσεις καλύτερο προϊόν. Ωστόσο, υπάρχουν διαμάχες μεταξύ ανθρώπων και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Σταϊκούρας: Στο 2,5% το επιτόκιο για ένταξη χρεών λόγω κορωνοϊού στις 24 δόσεις

Η μεγαλύτερη τραπεζική απάτη στην Κρήτη: Και οι επτά κρίθηκαν αθώοι, αλλά ο Άρειος Πάγος δεν συμφωνεί

Τραγωδία στις Σέρρες: Τρεις συλλήψεις για το νεκρό βρέφος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης