Bundesliga, Βέρντερ Βρέμης - Άιντραχτ 0-3: Σώθηκε και... βλέπει Ευρώπη

Bundesliga, Βέρντερ Βρέμης - Άιντραχτ 0-3: Σώθηκε και... βλέπει Ευρώπη

Η Άιντραχτ πέρασε εύκολα από τη Βρέμη, επικράτησε 3-0 της Βέρντερ και κάνει... όνειρα για Ευρώπη - Πιο κοντά στο... γκρεμό οι γηπεδούχοι

frankfurt
Δεύτερο διαδοχικό διπλό και η Άιντραχτ εξασφάλισε την παραμονή της. Η ομάδα της Φρανκφούρτης επικράτησε 3-0 εκτός έδρας της Βέρντερ και πλέον κάνει… όνειρα Ευρώπης, μιας και είναι στο -7 από τη Βόλφσμπουργκ. Αντίθετα, η ομάδα της Βρέμης παρέμεινε στην προτελευταία θέση και παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση.

Werder Bremen 0-3 Eintracht Frankfurt | HIGHLIGHTS | Jornada 30 | Bundesliga


 Η Άιντραχτ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 11ο λεπτό είχε την πρώτη καλή ευκαιρία. Ο Αντρέ Σίλβα βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Παβλένκα κράτησε το μηδέν. Οι γηπεδούχοι απάντησαν και στο 15' πλησίασαν το γκολ, αλλά το σουτ του Κλάασεν έδιωξε εντυπωσιακά ο Τραπ. Κακός ρυθμός στο ματς, με τις δυο ομάδες να ρίχνουν βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι. Η Βέρντερ προσπάθησε με τα στημένα να απειλήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 35' η ομάδα της Βρέμης ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Άμπραχαμ, όμως το VAR χρειάστηκε... τρία λεπτά για να καταλογίσει οφσάιντ.

Κλείσιμο
Καλύτερη η Άιντραχτ στην επανάληψη, πίεσε, είχε τον έλεγχο και στο 58' βρήκε δίχτυα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση και στο 61' πήραν το προβάδισμα. Ο Κόστιτς έκανε τη 10η αίστ και ο Αντρέ Σίλβα με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 8ο φετινό του τέρμα.

Η Βέρντερ δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική, η Άιντραχτ την «κλείδωσε» και πίεσε για το δεύτερο γκολ. Στο 72' ο Γκατσίνοβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία, όμως στο 82' κατάφερε να σκοράρει. Ο Ιλσάνκερ είχε μπει...19 δευτερόλεπτα νωρίτερα και κατάφερε από κοντά να πετύχει το πρώτο του τέρμα στη Βundesliga. Στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα από φάουλ του Ντε Γκουζμάν!

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Ο Ντέλε Αλι μοιράζει ποδιές και «γλεντάει» τους συμπαίκτες του

Έτοιμος για ταχύτερη επιστροφή ο Μανωλάς στη Νάπολι

Βίντεο: Ποδοσφαιρικές καινοτομίες σε διεθνές επίπεδο με χρώμα... ελληνικό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης