Το εστιατόριο ΘάΜα συνεργάζεται με τον κορυφαίο Έλληνα ζαχαροπλάστη Δημήτρη Χρονόπουλο
Το εστιατόριο ΘάΜα συνεργάζεται με τον κορυφαίο Έλληνα ζαχαροπλάστη Δημήτρη Χρονόπουλο
Ο Δημήτρης Χρονόπουλος θεωρείται από τα δυνατότερα χαρτιά της ελληνικής ζαχαροπλαστικής και, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει μεγάλη επιρροή στο χώρο
Αρχής γενομένης από το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2015 τα γλυκά του εστιατορίου ΘάΜα θα φέρουν την υπογραφή του κορυφαίου Έλληνα Ζαχαροπλάστη Δημήτρη Χρονόπουλου. Γνωστός για την ιδιαίτερη σχέση του με τη σοκολάτα, ο χαμηλών τόνων Δημήτρης Χρονόπουλος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει όσα πολλοί συνάδελφοί του ζαχαροπλάστες δεν έχουν καν ονειρευτεί.
Έχει βραβευτεί από την Ελευθεροτυπία ως ο καλύτερος Ζαχαροπλάστης στην Ελλάδα.
Ανήσυχο πνεύμα, αλλά και σεμνός, εργατικός και επίμονος, όπως όλοι οι δρομείς των μεγάλων αποστάσεων. Ο Δημήτρης Χρονόπουλος δεν κουράζεται από την εντατική προσπάθεια. Αντίθετα, γίνεται καλύτερος, πιο δυνατός και πιο σίγουρος ότι ο «γλυκός» δρόμος που έχει πάρει από την εφηβική του, σχεδόν, ηλικία είναι ο ιδανικός για εκείνον.
Τα εστιατόρια που έχουν βραβευτεί με αστέρι Michelin στη χώρα μας μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και ο Δημήτρης έχει συνεργαστεί ήδη με τρία από αυτά ως Pastry Chef και consultant Pastry Chef: Το Βαρούλκο, τη
Έχει βραβευτεί από την Ελευθεροτυπία ως ο καλύτερος Ζαχαροπλάστης στην Ελλάδα.
Ανήσυχο πνεύμα, αλλά και σεμνός, εργατικός και επίμονος, όπως όλοι οι δρομείς των μεγάλων αποστάσεων. Ο Δημήτρης Χρονόπουλος δεν κουράζεται από την εντατική προσπάθεια. Αντίθετα, γίνεται καλύτερος, πιο δυνατός και πιο σίγουρος ότι ο «γλυκός» δρόμος που έχει πάρει από την εφηβική του, σχεδόν, ηλικία είναι ο ιδανικός για εκείνον.
Τα εστιατόρια που έχουν βραβευτεί με αστέρι Michelin στη χώρα μας μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και ο Δημήτρης έχει συνεργαστεί ήδη με τρία από αυτά ως Pastry Chef και consultant Pastry Chef: Το Βαρούλκο, τη
Σπονδή και το Vardis.
Σήμερα είναι τεχνικός σύμβουλος της Valrhona στην Ελλάδα, της σοκολάτας που ποιοτικά θεωρείται κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο, και consultant pastry chef σε αρκετά ζαχαροπλαστεία σε Ελλάδα και Κύπρο.
Σήμερα είναι τεχνικός σύμβουλος της Valrhona στην Ελλάδα, της σοκολάτας που ποιοτικά θεωρείται κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο, και consultant pastry chef σε αρκετά ζαχαροπλαστεία σε Ελλάδα και Κύπρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα