Θεοδωρικάκος για Έβρο: Ενωμένοι να διασφαλίσουμε τα σύνορα της πατρίδας μας

Θεοδωρικάκος για Έβρο: Ενωμένοι να διασφαλίσουμε τα σύνορα της πατρίδας μας

Ο υπουργός Εσωετρικών σε μήνυμά του στο Twitter ότι πρέπει να δείξουμε απόλυτο σεβασμό και αλληλεγγύη στο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

theodorikakos_sti_vouli
Με εντατικό ρυθμό η κυβέρνηση καταρτίζει ειδικό σχεδιασμό για την προστασία των συνόρων ενώ την επόμενη εβδομάδα θα συγκληθεί Σύνοδος στις Βρυξέλλες, στην οποία θα συμμετάσχουν οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ.

Τη στιγμή που αστυνομικοί δίνουν μάχη στον Έβρο ενώ δέχονται χημικά από Τούρκους και δακρυγόνα από μετανάστες, η Κομισιόν εκφράζει την απόλυτη στήριξή της στη χώρα μας. Σε αυτό το πλαίσιο, μήνυμα ενότητας έστειλε ο υπουργός Εσωτερικών.

Κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες να στηρίξουν ενωμένοι την απόφαση της κυβέρνησης να προστατεύσει με αποτελεσματικότητα τα ελληνικά σύνορα, απηύθυνε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, τονίζοντας ότι πρέπει να δείξουμε απόλυτο σεβασμό και αλληλεγγύη στο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση στο Τwitter ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρει: «Καλό μήνα! Καλή Σαρακοστή! Αυτήν την ώρα όλοι οι Έλληνες οφείλουμε να είμαστε απολύτως ενωμένοι! Και να στηρίξουμε όλοι μαζί την απόφαση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να προστατέψουμε και να διασφαλίσουμε τα σύνορα της πατρίδας μας αποτελεσματικά! Με απόλυτο σεβασμό και αλληλεγγύη στο έργο που κάνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις , η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα στον Έβρο και στο Αιγαίο!».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης