Διαβάστε και θαυμάστε τη δήλωση Παπαδημούλη για τον κορωνοϊό!

Papadimoulis

Δείτε την ανάρτησή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter

Ποικίλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει η ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη για τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, επιχειρεί να... πολιτικοποιήσει τα κρούσματα(!) ισχυριζόμενος ότι η εμφάνιση τους από το Μιλάνο στο Κολλέγιο Αθηνών και σε ιδιωτική κλινική αποτελούν χαστούκι για τον ρατισμό!

Δείτε και θαυμάστε την ανάρτησή του

ER27wZmWsAAbV2R

ΣΧΟΛΙΑ (189)

παναγιωτης μπεναζης

ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΣΕΝΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΑ ΜΙΛΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙ ΑΠΟΛΙΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ

Ολοι τους είναι ίδιοι ....

Ενας σκ@τόμυαλος αριστεροβλ@ξ , που ούτε μια φράση κατανοητή δεν μπορεί να γράψει !! Και παρεπιπτόντως , τόσο χρήμα που έχει , μπορεί να μας πει πού το κονόμησε ο παπαευρούλης ?

Τάχει χάσει εντελώς !

τον μ#λ#κ@ !!!!!!

Μαζέψτε τον ρε σύντροφοι !

Μα είναι τόσο ...γκαγκά ο τύπος ???????????

Expatriate

Καταθέσεις άνω του 1 εκατ. ευρώ, σε συνολικά 18 τραπεζικούς λογαριασμούς, και ένα εντυπωσιακό επενδυτικό χαρτοφυλάκιο, με αποτίμηση σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ, περιλαμβάνει η δήλωση πόθεν έσχες ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. Συγκεκριμένα για το 2018 ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε εισόδημα 252.700,95 ευρώ και η συζύγός του 25.265,65 ευρώ. Το ζεύγος Παπαδημούλη εμφανίζει καταθέσεις συνολικού ύψους 1.094.550,12 ευρώ σε 18 διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Η σύζυγος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνδικαιούχος με τον αδελφό της σε επιπλέον δύο λογαριασμούς με καταθέσεις ύψους 436.040,59 ευρώ. Το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του κ. Παπαδημούλη, περιλαμβάνει 19 τίτλους μετοχών και αμοιβαίων κεφαλαίων με αποτίμηση αξίας ύψους 973.593,94 ευρώ έως την εκποίηση 667 μεριδίων αμοιβαίου κεφαλαίου(KBC PRIVILEGED) έναντι 211.952,59 ευρώ.

Enas

Τι λες καλέ μου άνθρωπε; Τι λες;

one

πόσο κορόιδα αισθάνεσθε όλοι εσείς που τον ψηφίσατε; καθόλου. κάντε ένα καρκινοτσίγαρο ακόμη όσο αυτός παντελονιάζει ενα 25ρι το μήνα και συνεχίστε να κατηγορείτε τους άλλους για το χάλι σας.

ΝΙΚΟΣ

Πολλά συγχαριτήρια σε αυτό το σίχαμα και στους κόπανους που τον ψηφίζουν. Ακόμα μια φορά δείχνει την ηλιθιότητα και την μακακία των αριστερών σταλινοφασιστών.

khan

μετά την τοποθέτηση παπαδημούλη ο κορωνοϊός τα μάζεψε και έφυγε. κερδάμε σύντροφοι.

Ξεριας

Αυτή είναι η λεγόμενη αριστερά στην Ελλάδα. Αποτελείται αποκλειστικα και μόνο από Γκεσταπιτες(GESTAPO).Αυτη η φαρα της GESTAPO έστειλε το '49 τους πατεράδες μας στην Γυάρο και στην Μακρόνησο.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης