Ο νέος κοροναϊός στο επίκεντρο της συνάντησης Κικίλια με τον πρέσβη της Κίνας

Ο νέος κοροναϊός στο επίκεντρο της συνάντησης Κικίλια με τον πρέσβη της Κίνας

Ο υπουργός Υγείας θα ενημερωθεί για τις τις ενέργειες της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση του κοροναϊού 

kikilias_main_again
Για τις ενέργειες της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση του κοροναϊού θα ενημερωθεί σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κατά τη διάρκεια συνάντησης που θα έχει με τον πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Zhang Qiyue.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30, στο υπουργείο Υγείας.

Όλα τα απαραίτητα μέτρα έχουν ληφθεί και στη χώρα μας για να αντιμετωπιστεί ο κοροναϊός, που εμφανίστηκε στην Κίνα και εξαιτίας του δεκάδες άνθρωποι έχουν χάσει έως τώρα τη ζωή τους, επανέλαβε εχθές ο υπουργός Υγείας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

«Αν χρειαστεί, είναι έτοιμος ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας και με θερμικές κάμερες στα αεροδρόμιά μας και με θερμομέτρηση με φορητά θερμόμετρα "πιστόλια". Υπάρχει το αεροϋγειονομείο, υπάρχει ο σταθμός του ΕΚΑΒ στο αεροδρόμιο, υπάρχουν νοσοκομεία αναφοράς, υπάρχει και η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας και όλοι αυτοί συνεργάζονται», ανέφερε ο υπουργός Υγείας, ο οποίος ωστόσο παραδέχθηκε ότι «μαγικός τρόπος να μην φτάσει ο ιός σε μια χώρα δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως η πρόληψη και υπάρχει η δυνατότητα για σωστή ενημέρωση χωρίς πανικό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης