Καραμανλής για απόφαση ΚΑΣ: «Και μετρό και αρχαία»

Καραμανλής για απόφαση ΚΑΣ: «Και μετρό και αρχαία»

«Η λύση την οποία έχουμε επιλέξει επιτυγχάνει αυτό που όλοι θελουμε: και μετρό και αρχαία» ανέφερε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, σχολιάζοντας την απόφαση του ΚΑΣ για το μετρό Θεσσαλονίκης

karamanlis
Ικανοποίηση για την απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου για το μετρό της Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, σημειώνοντας ότι η λύση που επέλεξε η κυβέρνηση «επιτυγχάνει αυτό που όλοι θέλουμε: και μετρό και αρχαία»

«Η απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου για το μετρό της Θεσσαλονίκης πιστοποιεί με τον πιο οριστικό και αδιαμφισβήτητο τρόπο ότι η λύση την οποία έχουμε επιλέξει επιτυγχάνει αυτό που όλοι θέλουμε: και μετρό και αρχαία. Και μάλιστα προστατεύει τα ευρήματα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Καραμανλής.

«Οι πολίτες συμφωνούν, η αυτοδιοίκηση συμφωνεί, οι παραγωγικές τάξεις της πόλης συμφωνούν, οι υπεύθυνοι για το έργο συμφωνούν, τώρα συμφωνεί και το αρμόδιο αρχαιολογικό όργανο. Ας ακούσουμε και τους ειδικούς επιστήμονες λοιπόν. Είναι ώρα να αφήσουμε τις αντιπαραθέσεις που πλέον δεν έχουν κανένα νόημα, να πάψουμε να πολιτικοποιούμε το ζήτημα και να αφήσουμε τους ειδικούς να κάνουν τη δουλειά τους. Για να έχει ολοκληρωθεί επιτέλους το έργο μέχρι τον Απρίλιο του 2023» καταλήγει ο υπουργός Μεταφορών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης