Η χειραψία Τσίπρα - Γεωργιάδη στο Προεδρικό... η αντίδραση Τζανακόπουλου και η απάντηση του υπουργού

Η χειραψία Τσίπρα - Γεωργιάδη στο Προεδρικό... η αντίδραση Τζανακόπουλου και η απάντηση του υπουργού

Όπως φαίνεται στο ΣΥΡΙΖΑ δεν είδαν όλα τα στελέχη του κόμματος με «καλό μάτι» την επίδειξη πολιτικού πολιτισμού

tsipras-adonis-deipno-ptd
Μπορεί χθες το βράδυ να περίσσευαν τα χαμόγελα στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου πραγματοποιήθηκε το επίσημο δείπνο προς τιμήν του Κινέζου Προέδρου, Σι Τζινπίνγκ και να ήταν μια ευκαιρία, σε μια πιο χαλαρή διάθεση, να συνομιλήσουν μεταξύ τους οι παρευρισκόμενοι, ωστόσο όπως φαίνεται σήμερα... άρχισε η γκρίνια.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, παραμερίζοντας τις πολιτικές διαφορές τους, ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, είχαν μια θερμή χειραψία και συνομίλησαν για αρκετή ώρα.
tsipras-mitsotakis-adonis

Όπως φαίνεται ωστόσο στο ΣΥΡΙΖΑ δεν είδαν όλα τα στελέχη του κόμματος με «καλό μάτι» την επίδειξη πολιτικού πολιτισμού.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού Ανάπτυξης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την άποψη του Άδωνι Γεωργιάδη περί «φασιστικών τακτικών», αναφορικά με τη στάση που τηρούν Πολάκης-Τζανακόπουλος στο ζήτημα εξαίρεσής τους από την επιτροπή της Novartis: «Ειλικρινά, θέλετε να σχολιάσω τον Γεωργιάδη; Ο Γεωργιάδης λέει ότι χρησιμοποιούμε φασιστικές τακτικές; Αν υπάρχει κάποιος που έχει επαφή, σχέση με ακροδεξιούς και παραμένει ακροδεξιός και ιδεολογικά συγγενής με τη ΝΔ, αυτός είναι ο Γεωργιάδης».

Σε σχόλιο του δημοσιογράφο ότι χθες στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλούσε για αρκετή ώρα με τον «ακροδεξιό» Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Τζανακόπουλος σχολίασε: «Αν είπαν δυο κουβέντες, αυτό δεν σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε πολιτική σοβαρότητα στον Άδωνι. Αν ρωτήσετε και τον Αλέξη Τσίπρα, ακροδεξιό θα τον πει».

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, λίγη ώρα αργότερα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, το συγκεκριμένο απόσπασμα από την εκπομπή, σχολιάζοντας «Φανταστικό».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης