Ραγκούσης στον ΘΕΜΑ 104,6 για Joker: Ο νόμος για τη σήμανση στις ταινίες είναι του Γερουλάνου, όχι δικός μου

Ραγκούσης στον ΘΕΜΑ 104,6 για Joker: Ο νόμος για τη σήμανση στις ταινίες είναι του Γερουλάνου, όχι δικός μου

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε ότι είναι κυβερνητικό σχέδιο το ντου στα σινεμά και εντάσσεται στο δόγμα της κυβέρνησης «νόμος και τάξις»

Giannis_Ragkousis
«Ο νόμος του 2010 για τη σήμανση στις ταινίες είναι νόμος Γερουλάνου, όχι δικός μου και δεν προέβλεπε εφόδους στους κινηματογράφους, παρά μόνο πρόστιμα στις επιχειρήσεις» δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης.

Υποστήριξε δε ότι είναι γκαιμπελική προπαγάνδα τα όσα λέγονται για τη δική του υπογραφή, μαζί με άλλων υπουργών τότε, στο σχετικό νόμο. Επικαλέστηκε επίσης τις δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, με τις οποίες επικρινόταν η αστυνομική συμπεριφορά και η ενέργεια των αρμοδίων υπαλλήλων του ΥΠΠΟ, για να επισημάνει ότι δεν φταίει ο νόμος του 2010 για τα όσα έγιναν στα δύο σινεμά.

Ο κ. Ραγκούσης επέμεινε στην άποψη ότι το ντου των αστυνομικών στους κινηματογράφους για τη θέαση της ταινίας Τζόκερ από ανήλικους είναι κυβερνητικό σχέδιο και εντάσσεται στο δόγμα της κυβέρνησης «νόμος και τάξης». Όπως δήλωσε μάλιστα, θα έπρεπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης να ζητήσει συγγνώμη. «Τέτοια πράγματα δεν έχει ξανακάνει καμία κυβέρνηση» τόνισε.

Αναφερόμενος στην ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ραγκούσης εκτίμησε ότι οι εγγραφές στο κόμμα κατά της πρώτες ημέρες της εξόρμησης έχουν φτάσει τις 10.000.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης