Παπαγγελόπουλος για Novartis: Έχω συναντηθεί πολλές φορές με τον Σαμαρά

Παπαγγελόπουλος για Novartis: Έχω συναντηθεί πολλές φορές με τον Σαμαρά

«Εγώ είμαι ένας ήσυχος άνθρωπος δεν ήθελα να μπλεχτώ σε αυτή την ιστορία, με έμπλεξαν» είπε ο άνθρωπος που χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης

papag-ne1
Σε συναντήσεις που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά αναφέρθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ο οποίος μετά την ψηφοφορία τα μεσάνυχτα της Τρίτης παραπέμφθηκε σε προανακριτική επιτροπή για την σκευωρία της Novartis.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υποστήριξε πως έχει συναντηθεί πολλές φορές με τον πρωήν πρωθυπουγό ακόμη και όταν ήταν αναπληρωτής υπουργός και πριν προκύψει η υπόθεση Novartis. «Έχω συναντηθεί πολλές φορές με τον κ. Σαμαρά, και στο σπίτι του έχω πάει και σε ταβέρνες έχουμε βγει» είπε ο τέως αναπληρωτής υπ. Δικαιοσύνης.

«Εγώ είμαι ένας ήσυχος άνθρωπος δεν ήθελα να μπλεχτώ σε αυτή την ιστορία, με έμπλεξαν» είπε ακόμα ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ερωτηθείς για το αντικείμενο των συναντήσεών του με τον Αντώνη Σαμαρά, είπε πως ήταν «ποικίλο, αναλόγως την εποχή» χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες αν και ρωτήθηκε σχετικά αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις στην προανακριτική επιτροπή.

Παπαγγελόπουλος: «Η τελευταία συνάντηση με τον Α.Σαμαρά ήταν στο σπίτι του» - Ώρα Ελλάδος 07:00
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης