Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται το υπουργείο Υγείας

mitsotakis_kikilias

Ο κ. Μητσοτάκης έγινε δεκτός από τον Βασίλη Κικίλια και τον Βασίλη Κοντοζαμάνη - Σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας

Σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επισκέπτεται το υπουργείο.

Στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό μετέχουν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης, αλλά και ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε, όπως ήταν προγραμματισμένο, στη μία το μεσημέρι στο υπουργείο και έγινε δεκτός από τους κ.κ. Κικίλια και Κοντοζαμάνη.

Στο ισόγειο ήταν συγκεντρωμένοι υπάλληλοι, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα.

ΣΧΟΛΙΑ

Ελεύθερος.

Η απόφαση του κ. Κικιλια, να παγώσει τις υπηρεσιακές μεταβολές ήταν μια από τις σωστότερες αποφάσεις που έχει πάρει το υπουργείο υγείας τα τελευταία 4 χρόνια. Καλώ τον υπουργό να εξετάσει τη μη ανανέωση του συνόλου των τριμήνων αποσπάσεων του νοσηλευτικού προσωπικού, αναγκάζοντας το να επιστρέψει στη βάρδια στα νοσοκομεία πρώτης γραμμής που διοριστηκαν. Φτάνει πια με τη βυσματικη απαίτηση για αποσπάσεις και μετατάξεις. Διοριστηκαν σε συγκεκριμένα νοσοκομεία και εκεί θα πρέπει να υπηρετούν αλλιώς ας παραιτηθούν. Το ίδιο καλώ να γίνει με τις άδειες άνευ αποδοχών. Να σταματήσει άμεσα η έγκριση τους. Όποιος θέλει να εργαστεί αλλού στο καλό. Μόνο παραίτηση. Καμία διευκόλυνση. Οι μόνες μετατάξεις που πρέπει να εγκρίνονται είναι αυτές τις συνυπηρετησης και της αμοιβαίας μετάταξης που δεν αλλοιώνει τον αριθμό των υπηρετούντων. Φτάνει πια με τα βύσματα και τους συνδικαλιστές! Τα δημόσια νοσοκομεία δεν τους αντέχουν άλλο! Όλοι οι νοσηλευτές στη βάρδια! Όλοι!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης