Το Σάββατο το απόγευμα οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης

mitsotakis_ypoyrgiko_

Στις 6 το απόγευμα 

Το Σάββατο 20 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα θα ξεκινήσουν οι προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης που θα λήξουν το βράδυ της Δευτέρας με την ψήφο εμπιστοσύνης.

Η διαδικασία ανοίγει με την ομιλία του νέου πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των υπουργών οι οποίοι θα αναπτύξουν το συνολικό στρατηγικό σχέδιο της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται πως η ΝΔ διαθέτει 158 βουλευτές.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΑΓΊΑ ΜΑΤΡΩΝΑ

ΕΥΧΌΜΑΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΌΧΟ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΊΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΆΤΩΝ ΓΊΑ ΜΊΑ ΕΝ ΓΈΝΕΙ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΖΩΉΣ Ή ΕΠΌΜΕΝΗ ΗΜΈΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΕΝΩΜΈΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΈΝΟΥΣ ΜΕ ΈΝΑΝ ΜΌΝΟ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΉΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΎΣ ΘΗΤΕΊΑ ΌΣΟ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΓΊΑ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ. ΚΆΛΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!!!" ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΌΓΟΥ "ΑΓΊΑ ΜΑΤΡΩΝΑ" ΤΥΡΕΚΙΔΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vrouts53

«Πυροτέχνημα» του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τη ρύθμιση του βάσιμου λόγου απόλυσης ο υπουργός Εργασίας, τονίζοντας ότι έβλαπτε εργαζόμενους και ανέργους μέσω του υποχρεωτικού «ηλεκτρονικού φακελώματός» τους - Το σχέδιο της κυβέρνησης για την πάταξη της «μαύρης εργασίας»

8
Anastasiades

Τα δημοσιεύματα αυτά προκαλούν απογοήτευση, και ο καθένας μπορεί να σκεφτεί το γιατί κάποιοι αναμασούν ένα τέτοιο ζήτημα, ανέφερε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος