Για «μαζικές τακτοποιήσεις ημετέρων» καταγγέλλει τον Γαβρόγλου η Κεραμέως

Για «μαζικές τακτοποιήσεις ημετέρων» καταγγέλλει τον Γαβρόγλου η Κεραμέως

Έτσι πορεύθηκε η κυβέρνηση, χωρίς σεβασμό στην εκπαιδευτική κοινότητα, με γνώμονα την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων, επισημαίνει η τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ

niki-kerameos-ena
Για μαζικές τακτοποιήσεις «ημετέρων» και στο υπουργείο Παιδείας κάνει λόγο η τομέραχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως.

Σχετικά με τις προκλητικές μετατάξεις του υπουργού Παιδείας, η κ. Κεραμέως δήλωσε: «Και το Υπουργείο Παιδείας μπήκε στο χορό των μαζικών τακτοποιήσεων "ημετέρων", ακολουθώντας το κυβερνητικό παράδειγμα των τελευταίων ημερών.

»Στο παρά πέντε της λήξης της καταστροφικής του θητείας, ο κ. Γαβρόγλου προχώρησε σε 70 μετατάξεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέσεις μόνιμων διοικητικών υπαλλήλων, και σε 37 ακόμα μετατάξεις εκπαιδευτικών σε θέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ) των ΑΕΙ, χωρίς φυσικά να λαμβάνει υπ' όψιν τις ανάγκες που θα αντιμετωπίσουν τον Σεπτέμβριο οι υποστελεχωμένες σχολικές τάξεις.

»Έτσι πορεύθηκε, άλλωστε, αυτή η Κυβέρνηση, καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας της, χωρίς στρατηγικό σχεδιασμό, χωρίς σεβασμό στην εκπαιδευτική κοινότητα και την εκπαιδευτική διαδικασία, με γνώμονα την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Παιδείας «πρόλαβε» σε προεκλογικό φόντο να προχωρήσει σε 70 μετατάξεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε θέσεις μόνιμων διοικητικών υπαλλήλων. Το σχετικό ΦΕΚ με την υπογραφή του κ. Γαβρόγλου έχει ημερομηνία 7 Ιουνίου, ήτοι μόλις την περασμένη Παρασκευή και ενώ είχε ήδη «ξεσπάσει» η θύελλα των αποκαλύψεων για τα ρουσφέτια του κυβερνώντος κόμματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης