Βουλή: Ζήτησε τον λόγο ο Πολάκης από τον Μητσοτάκη

Βουλή: Ζήτησε τον λόγο ο Πολάκης από τον Μητσοτάκη

Μετά την σφοδρή αντιπαράθεση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατέβηκε από τα υπουργικά έδρανα, πήγε στη θέση του κ. Μητσοτάκη και του είπε: «Δεν θα μας μιλάς εσύ για τον φασισμό, τα υπόλοιπα αύριο» - «Άντε φύγε από δω, πέρασε έξω» η απάντηση του προέδρου της ΝΔ

polakismits0
Αγριο επεισόδιο εντός της αίθουσας της Oλομέλειας της Βουλής επιχείρησε να στήσει ο Παύλος Πολάκης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο τέλος της σφοδρής αντιπαράθεσης του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Πολάκης κατέβηκε από τα υπουργικά έδρανα, πήγε στην θέση του κ. Μητσοτάκη και του είπε: «Δεν θα μας μιλάς εσύ για τον φασισμό. Τα υπόλοιπα αύριο».



Αντιδρώντας, ο αρχηγός της ΝΔ είπε: «Άντε φύγε από δω. Πέρασε έξω».

Στη συνέχεια οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασαν σε έντονο ύφος την διαμαρτυρία τους στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, που δεν επανέφερε στην τάξη τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Κλείσιμο


Λίγο αργότερα, μέσα από το Facebook, ο κ. Πολάκης έδωσε την δική του εκδοχή για το περιστατικό με τον κ. Μητσοτάκη, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το πώς εκτυλίχθηκε το σκηνικό που έλαβε χώρα στη Βουλή:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης