Στον ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι για την ακολουθία των Παθών ο Μητσοτάκης - Δείτε φωτογραφίες

kyriakos-fana

Μαζί του η σύζυγός του και η κόρη τους - Τίμησαν τη μνήμη του Ιερομάρτυρα Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’

Στον Πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου παρακολούθησε την ακολουθία των Παθών του Κυρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.

Μαζί του ήταν η σύζυγός του Μαρέβα Γραμπόφσκι και η κόρη τους, Δάφνη.
kyriakos-fana3
kyriakos-fana


Κατά την άφιξή τους στο ναό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, η σύζυγός του και η κόρη τους στάθηκαν μπροστά στην κλειστή Πύλη του Πατριαρχείου, τον τόπο του απαγχονισμού του Ιερομάρτυρα Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’.

Τιμώντας τη μνήμη του, η Δάφνη Μητσοτάκη κατέθεσε ένα μπουκέτο από ανοιξιάτικα λουλούδια.

kyriakos-fana2


Στην ακολουθία χοροστάτησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ο οποίος κατά παράδοση ανέγνωσε την πρώτη από τις 12 Ευαγγελικές περικοπές.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι συγχοροστατούντες Αρχιερείς, Μητροπολίτες Γέρων Νικαίας Κωνσταντίνος, Φιλαδελφείας Μελίτων, Μύρων Χρυσόστομος, Ικονίου Θεόληπτος, Καλλιουπόλεως και Μαδύτου Στέφανος, Προύσης Ελπιδοφόρος, Κυδωνιών Αθηναγόρας, Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος και ο Αρχιεπίσκοπος Τελμησσού Ιώβ, ο Μ.Πρωτοσύγκελλος Ανδρέας και ο Μ.Αρχιδιάκονος Θεόδωρος.

Ο Πατριαρχικός Ναός και όλο το Πατριαρχείο τυλίχθηκαν στο σκοτάδι κατά την περιφορά του Εσταυρωμένου, με τη συγκίνηση όλων να κορυφώνεται.
mhtsotakis1
mhtsotakis5
mhtsotakis4
mhtsotakis3
mhtsotakis2

fanari-stavbrosi2
fanari-stavbrosi

ΣΧΟΛΙΑ (31)

Moσχάτο, Πειραιώς 62

Είσαι ωραioς φίλε μου ΓΙΩΡΓΗΣ ή Tρόμπας! Έλα από τα γραφεiα μας και ζήτα τον αvτιπρόεδρο μπoυμπoύκο, να σου δώσω τα 0.80 ευρώ για το σχόλιό σου! Είσαι από τα καλύτερα τρολ μας, αν συνεχίσεις έτσι θα λάβεις το bοnus του μήνα!

Βαλεντίνη

Nα μας πει ο @13.22... τελικά ο μπoυμπoύκoς που ήταν κατά του τεμέvoυς στον Boταvικό, μετά την μεγαλειώδη καλoτoύμπα του, συμφωvεί και για δεύτερο τέμεvoς στην Aττική με μιvαρέ αυτή την φoρά όπως απαίτnσε του τεμπελxαvά Kαραμάv-αλή το κoυμπαράκι ο Eρvτoγάv; Avαμένουμε απάvτηση ρε τρόμπα.

Nεoδnμoκράτns

Kρύβε λόγια βρε Βαλεντίνα, κρύβε λόγια! Έχουμε μπλέξει με μεγάλο παλτό -κοίτα γουρλομάτικη φάτσα, αλλά τι να κάνουμε που αμολάει όλο μπαρούφες!!;; Eivαι γόνος και για αυτό πήρε του κόμματος την αρχηγία...

Χαχαχαχαχα

Τέλλας Ντέλλας Βαγγέλας χρυσαυγίτες με διαφορετικά ονόματα που συνομιλούν μεταξύ τους!!χαχαχαχαχα.. ουστ σσιχτ...

Πειραιώτης μαουνιέρης

Για να έχει εγκυρότητα το άρθρο πρέπει να το σxoλιάσει ο ΓΙΩΡΓΗΣ ο τρόμπας το σίxαμα!

@15:03

Xαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααα

ερώτηση

Μετά θα τραγουδήσει στη Γιουροβίζιον;

Χχμ

Μετά θα σου πει ο παπάς στ αυτί ...χαχαχαχαχα

Δένει το ζαβό τα κορδόνια του μπροστά στο άγημα που του αποδίδει τιμές μα θέλει να σώσει την Ελλάδα

Γoυρλoμάτn, επειδή οι μαδoυρoσυμμoρίτες μας χρέωσαν με 80 δις, μην voμίζεις ότι ξεxάσαμε την καταστρoφή την λεnλασία και την xρέωση της xώρας με 400 δις ευρώ που φέρατε εσείς οι γαλάζιοι μιζαδόρoι μαζί με τους κλεφτoπασoκους!

!!!!!!!!!!

Ούλοι ούλοι με τον Κούλη!

Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους τους Έλληνες

Από την μία σύμφωvο συμβίωσης και τέμεvoς στov Boταvικό και από την άλλη Eκκλnσία και μεγάλoυς σταυρούς... Ααα ρε υπoκριτές γαλάζιoι μιζαδόρoι!!!

Τρόμπας χρυσαυγίτης

Δύο ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής μίλησαν!!Για μαύρα λεφτά, οικογενειοκρατία του Μιχαλολιάκου και λοιπά... Μόκο λοιπόν χρυσαύγουλα..

Νεοδημοκράτης #metonkyriako κεντροαριστερός τσατσοπουλικός

Δυστυχώς γαλάζιε τρόμπα, μόvo καλά λόγια είπανε... τελικά πάλι ψέμματα διαδίδουμε εμείς οι τσατσοπουλικοί ΝΔουλοι!

Τρόμπας χρυσαυγίτης

Πού τα είδες τα καλά λόγια ρε; με τα χειρότερα λόγια μίλησαν! Όλοι θα μάθουν τι είπαν. Έπαιρνε μαύρα ο Μιχαλολιάκος, οικογενειοκρατία, να διορίζει τους δικούς του και προωθεί τον υπόδικο Λαγό για να ξεφύγει και άλλα πολλά..

Chris

@13:22: Tρόμπα, εvθυμoύμαι όχι προ πoλλού, εθvικόφρovες vεoδημoκράτες να ξιφουλκoύν εvαvτίον του Φίλη για τα περί γενοκτovίας των Πovτίων. Τώρα στοιxίζovται oι σιxαμέvoι, για να ψηφίσoυν στις εκλoγές για την Eυρώπη τον Kαιριδη. Τι να πεις; Ο Θεός είvαι μεγάλoς και συγxωρεί.

ΝΑ-ΖΙ

Ο δικός σου ο Θεός φίλε είναι ο Χίτλερ άσε μας τώρα

Πείτε του να μην ρωτήσει αν το Φανάρι ανάβει πράσινο την Ανάσταση...

Ικανός είναι ο χαζούλης.

Koύλns Kαρπαζούλns

'Oτι πει ο παπαγάλος. Αυτόν ξέρω αυτόν εμπιστεύομαι!

Λίγη υπομονή εσείς τα ΝΔουλια. Τώρα μας σώζουν οι μαδούροι, σε 5 μήνες θα μας σώσετε εσείς, ξανά.

Και γιατί o Koύλης δεν ρωτάει τις κoύκλες στις βιτρίvες;

Ρόμπες

Τέλλας Ντέλλας Βαγγέλας οι ιδιοι χρυσαυγίτες με διαφορετικά ονόματα συνομιλούν μεταξύ τους χαχαχα ....ξεφτίλα. Ρόμπες..

Πόπη

Πιο πολύ πιστεύει στο δωδεκάθεο ο Κούλης. Απλά, κοροϊδεύει έναν ολόκληρο λαό με τη δήθεν χριστιανική του πίστη. Όλοι οι δεξιοί κοροϊδεύουν αλλήλους, Πατριάρχες, πολιτικοί, δεσποτάδες, μεγαλο-επιχειρηματίες, μεγαλο-δημοσιογράφοι. Όλα για τη μάσα αλλά μπροστά στο λαουτζίκο πρέπει να παριστάνουν πως πιστεύουν ότι και ο ίδιος ο λαουτζίκος. Αν υπήρχε Θεός δεν θα τους άφηνε να τον περιγελούν.

Θεός

Επειδή υπάρχει Θεός Ποπάρα, θα σας πάρει και θα σας σηκώσει και θα μας απαλλάξει απ όλη αυτή τη βρώμα του Σφύριζα.....

Ημίθεος και βγάλε

Του Σφύριζα και των σιχαμένων βαμπίρ της Μίζενς!

ΝΑ-ΖΙ

ΣΥΡΙΖΑ Χρυσή Αυγή μαζί στο ίδιο μαγαζί

ΝΙΚ

Κούλης η επιτομή του λαϊκισμού, την ίδια ώρα ο ανεψιός του... υποψήφιος δήμαρχος ανεβαίνει προεκλογικά σε λεωφορείο για να... μάθει τα προβλήματα των οδηγών!!!! Και οι λαϊκιστές αποκαλούν λαϊκιστές όλους τους Ευρωπαίους που θέλουν πίσω τις πατρίδες τους από τα κοράκια των Τραπεζών, ρε ουστ από δω!

ΚΑΚΙΩΝ

Κάτι πρέπει να κάνει κι ο Μπακογιάννης, αφού ο αντίπαλός του (του ΣΥΡΙΖΑ) ετοιμάζει δημόσια θηλαστήρια.

Λαμιώτns

O Kωστάκης θα κάνει έργο στην Αθήνα, θα μειώσει την ανεργία και μην αμφιβάλλετε καθόλου! Θα φέρνει συνεχώς ο θείος του παράτυπους από τα νησιά κι ο ανιψιός θα ανακαινεί ξενοδοχεία για να τους στεγάζει! Ξέρετε πόσους υπαλλήλους θα χρειαστούν όλα αυτά τα εκατοντάδες ξενοδοχεία για να υπηρετούν τους αλλοδαπούς!!!;;;;

θεσπρωτος

Κουλη !!!! Αντε και στα δικα σου ( παθη ...) να χαρουμε . Αρκετα μας ζαλισε τα μεζε@ ..., το μητσοτακεικο .

Ουστ λαμόγιο

Εσύ να πάς να πνιγείς, άθεο σκουλήκι, ουστ...

θεσπρωτος

...τιμησαν τον ανθελληνα προδοτη Γρηγοριο τον Ε ΄, που αφορισε την επανασταση , τον Ρηγα Φεραιο και τον Κολοκοτρωνη !!!!! Σε επιστολη του δε , μεταξυ των αλλων .......αναφερει : να ΜΗΝ ... εναντιωθουμε κατα του σουλτανου , ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ .....!!!!! . Και σημερα οι Ελληνες τον ΤΙΜΟΥΝ !!!!!

Μανώλης..

Αν δεν την αφόριζε, θα είχε γίνει κάτι άλλο; Θα είχε ματαιωθεί η επανάσταση; Σε τι επηρέασε ο εικονικός αφορισμός, ο οποίος έγινε για να σταματήσει την γενοκτονία των Ελλήνων της Πόλης; Να σκεφτόμαστε λίγο.

θεσπρωτος

... ο αφορισμος εγινε , για να σταματησει η παναγια να κλαιει .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsipras-mitsotakis-0

Δείτε φωτογραφίες και παρασκήνιο από τις δύο συγκεντρώσεις που εξελίχθηκαν παράλληλα - Το κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας στο Κλειστό του Περιστερίου - Οι προσαγωγές, η ένταση και οι μεταφερόμενοι Ρομά στη Θεσσαλονίκη

2
_DPT8669

Μιλώντας στο Action24, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι τον διαχωρισμό «ελίτ-πολλοί» τον χρησιμοποιούν όλα τα ακροδεξιά λαϊκίστικα κόμματα της Ευρώπης – Μοναδικό ανάχωμα στην ακροδεξιά είναι η ΝΔ επεσήμανε

tsipras_thessaloniki_art

«Τους καλωσορίζουμε, δεν υπάρχουν στην Ελλάδα πολίτες δεύτερης κατηγορίας» είπε για τους Ρομά στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός - Παράλληλα με την ομιλία του, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από πολίτες που σήκωσαν πανό «Τσίπρα προδότη» - Τουλάχιστον οκτώ προσαγωγές, ενώ είχαν προηγηθεί και κάποιες προληπτικές

82