Γεννηματά: Η καραμανλική συνιστώσα ενώνει σταθερά Τσίπρα - Μητσοτάκη

Γεννηματά: Η καραμανλική συνιστώσα ενώνει σταθερά Τσίπρα - Μητσοτάκη

«Η αναθεώρηση του Συντάγματος είναι μια συναινετική διαδικασία. Δυστυχώς στο βωμό των κομματικών σκοπιμοτήτων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ χάθηκε μια ευκαιρία», επισημαίνει σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

fofi-gennimata-bouli
Άκαιρη χαρακτηρίζει τη συζήτηση που γίνεται περί του προσώπου του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας η Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας ότι αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι η καραμανλική συνιστώσα ενώνει σταθερά τον κ. Τσίπρα με τον κ. Μητσοτάκη.

«Η αναθεώρηση του Συντάγματος είναι μια συναινετική διαδικασία. Δυστυχώς στο βωμό των κομματικών σκοπιμοτήτων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ χάθηκε μια ευκαιρία», επισημαίνει σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

«Το Κίνημα Αλλαγής δεν έδωσε λευκή επιταγή ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στη ΝΔ ώστε στη νέα Bουλή, μετά την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού να διαμορφωθούν συναινετικές λύσεις με πλειοψηφία 180 βουλευτών», ανέφερε.

Η Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι «αυτά που άκαιρα συζητιούνται για το πρόσωπο του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας, ένα πράγμα αποδεικνύουν, ότι η Καραμανλική συνιστώσα ενώνει σταθερά τον κ Τσίπρα με τον κ Μητσοτάκη.

Παραμένουν μαζί στις πιο συντηρητικές επιλογές στην πράξη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης