Μήνυμα Μπουτάρη σε Θεσσαλονικείς: Θα μου λείψετε, αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος

Μήνυμα Μπουτάρη σε Θεσσαλονικείς: Θα μου λείψετε, αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος

Ο Γιάννης Μπουτάρης μέτρησε αντίστροφα για την έλευση του νέου χρόνου στους Θεσσαλονικείς, που είχαν κατακλύσει την πλατεία Αριστοτέλους για να υποδεχτούν το 2019 

βοθ76
Με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια απευθύνθηκε στους Θεσσαλονικείς ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του για τη νέα χρονιά, στην πλατεία Αριστοτέλους.

«Είναι η τελευταία χρονιά που σαν δήμαρχος αυτής της πόλης υποδέχομαι τον καινούριο χρόνο μαζί σας. Θα μου λείψετε, αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης, ο οποίος δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος ύστερα από δύο θητείες

Ο Γιάννης Μπουτάρης μέτρησε αντίστροφα για την έλευση του νέου χρόνου στους Θεσσαλονικείς, που είχαν κατακλύσει την πλατεία Αριστοτέλους για να υποδεχτούν το 2019 και αμέσως μετά χιλιάδες πυροτεχνήματα που ρίχτηκαν από την πλευρά της θάλασσας πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα στο νυχτερινό ουρανό.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε «καλή χρονιά» και έκανε αναφορά στην αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που είχαν ανέβει μαζί του στην εξέδρα.

Πυροτεχνήματα Θεσσαλονίκη - Πρωτοχρονιά πλατεία Αριστοτέλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης