Συνέδριο ΝΔ: Ο Βασίλης Κικίλιας με τους απλούς συνέδρους στην ομιλία Μητσοτάκη

kikilias_main

Ο πρώην υπουργός κάθισε στις πίσω θέσεις με τα μέλη του κόμματος

Μαζί με τους απλούς συνέδρους στη γαλαρία του συνεδρίου κάθισε ο Βασίλης Κικίλιας στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά την τρίτη ημέρα διεξαγωγής του 12ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κόσμο, ειδικά τη στιγμή που έφτασε ο πρώην υπουργός στην αίθουσα που διεξάγεται το Συνέδριο.


kikilias1

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ντάλτον

Συγκλονιστική είδηση πραγματικά.

Βαλεντίνη

Κικίλια, θέλω να σε δω μετά, αν πρώτα ο Θεός γίνετε κυβέρνηση, να είσαι κοντά στον λαό, στα καλά και στα δύσκολα! Θέλω να δω πώς θα κυκλοφορείτε! Άκουσα τον Άδωνι, ότι ο Τσίπρας ναύλωσε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να πάει στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορούσε να τσακιστεί, να μπει στο αεροπλάνο της γραμμής! Προεκλογικά έλεγε ότι θα πουλήσει τα πρωθυπουργικά αεροσκάφη και τώρα, Κολιάτσου Παγκράτι έχει κάνει τις διαδρομές, εκτός από το μενού του πρωθυπουργικού αεροσκάφους, το οποίο έχει αναβαθμίσει! Βάλτε λοιπόν τα γυαλιά σ' αυτούς τους αριστερούς! Με το αεροπλάνο της γραμμής, γιατί κάθε περιττή σπατάλη, την τσέπη του φτωχού κοσμάκη επιβαρύνει! Τότε θέλω να σας δω.... Δεν ξέρω για τα πολύ μακρινά ταξίδια, όμως για κοντινές διαδρομές σαν ξιπασμό το κόβω....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης