ΝΔ: Με 30 γυναίκες το «πρώτο κύμα» της ανανέωσης των γαλάζιων ψηφοδελτίων

nd_neo_sima

Η Πειραιώς είναι έτοιμη να ανακοινώσει κατάλογο με εκπροσώπους του «ασθενούς φύλου» που πολιτεύονται για πρώτη φορά και παίρνουν από τώρα άτυπο χρίσμα συμμετοχής στους εκλογικούς συνδυασμούς ώστε να έχουν χρόνο για να γίνουν γνωστές και να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τη λαϊκή ψήφο

Με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων 30 γυναικών από όλη την Ελλάδα, οι οποίες επελέγησαν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας κλιμακώνει τις προεκλογικές του κινήσεις ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρόκειται, όπως επισημαίνουν γαλάζιες πηγές, για το «πρώτο κύμα» υποψηφίων βουλευτών με το οποίο γίνεται πράξη η εξαγγελία του κ. Μητσοτάκη για ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού το οποίο θα αναλάβει να εφαρμόσει τις προγραμματικές προτάσεις της ΝΔ και θα συμβάλει στην πορεία ανάκαμψης της χώρας.

Σε αυτό το «πρώτο κύμα» επελέγη να περιληφθούν γυναίκες οι οποίες στην συντριπτική πλειονότητά τους δεν έχουν διεκδικήσει άλλοτε βουλευτική έδρα ούτε με τη ΝΔ ούτε με άλλο κόμμα. Είναι γυναίκες από όλη την Ελλάδα με εμπειρίες είτε στην αυτοδιοίκηση είτε στον επαγγελματικό τομέα που δραστηριοποιούνται και είναι ποικίλης προέλευσης.

Όλες τους έχουν εκφράσει την επιθυμία να προσφέρουν στα κοινά δηλώνοντας συμμετοχή στις διαδικασίες του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ το οποίο έχει δημιουργηθεί στην Πειραιώς επί της ηγεσίας του κ. Μητσοτάκη με στόχο την προσέλκυση νέου πολιτικού δυναμικού.
Το επιτελείο της Πειραιώς επιθυμεί με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία να σηματοδοτήσει, εκτός από τη στελεχιακή ανανέωση, «στην οποία δίνει ιδιαίτερη σημασία ο κ. Μητσοτάκης», και την ανάγκη να προωθηθούν στην κεντρική πολιτική περισσότερες εκπρόσωποι του λεγόμενου «ασθενούς φύλου». Κι αυτό, καθώς η χώρα μας υστερεί στη συμμετοχή γυναικών στο Κοινοβούλιο αλλά και εν γένει στη γυναικεία εκπροσώπηση σε θέσεις ευθύνης για τη χάραξη και την εφαρμογή της πολιτικής.

Η αναγνωρισιμότητα και το ρίσκο

Κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες, στον κατάλογο που θα ανακοινωθεί θα περιλαμβάνονται επιτυχημένες γυναίκες με φιλοδοξίες, οι οποίες, όμως, έχουν πρόβλημα αναγνωρισιμότητας και δυσκολεύονται να ανταγωνιστούν τους καθιερωμένους «αστέρες» της πολιτικής, κυρίως όταν πρέπει να περιμένουν να λάβουν χρίσμα υποψηφίου λίγο πριν από τις εκλογές και να μην έχουν τη χρονική δυνατότητα για να επικοινωνήσουν με το εκλογικό σώμα.

Γι΄ αυτό και, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι στην Πειραιώς εκτιμούν πλέον ότι οι εκλογές δεν θα γίνουν νωρίτερα από τον Μάιο, επελέγη να ξεκινήσει η διαδικασία απονομής άτυπων χρισμάτων ούτως ώστε να έχουν κίνητρο νέοι υποψήφιοι να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Και, ταυτόχρονα, να δοκιμαστούν με τις εμφανίσεις τους στα μέσα ενημέρωσης για φανεί αν διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα για να μπουν στους συνδυασμούς της ΝΔ.

Παρά το ρίσκο που έχει η πρωτοβουλία της έγκαιρης ανακοίνωσης υποψηφίων, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις και ανταγωνισμοί μεταξύ πολιτευόμενων στις ίδιες περιφέρειες, επιδίωξη της γαλάζιας ηγεσίας είναι ότι τόσο με αυτό το «πρώτο κύμα» γυναικείων υποψηφιοτήτων, όσο και με άλλα που θα ακολουθήσουν, να μπορούν όσο το δυνατόν περισσότερα νέα πρόσωπα να μπουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τη λαϊκή ψήφο.

ΣΧΟΛΙΑ (13)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΕΣ !!!

ΑΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ..... ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΑΝΟΙΧΤΟ , ΟΥΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ !!! ΜΟΝΟ ΠΟΛΕΙΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ !!! ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ 63 ! ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ , ΕΝΩ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ/ΧΟΙ ΤΩΝ 600€ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ !

Μυρίζει μου@@@α ....

εκεί στην Πειραιώς , αναζητούνται βαρβάτα αρσενικά......τι άλλο θα αντιγράψεις κολεγιόπαιδο του εξωτερικού !!! Όσο για το νέο σήμα της ΝΔ μου θυμίζει Ρέμο " τα σπασμένα τα κομμάτια ....τα ξανακολλάω ....."

Christos Akritidis

Μητσοτάκη, εντατικό σεμινάριο μέχρι τις εκλογές, για όλους καινούργιους και παλιούς. Ο καθένας στο "ειδικό σχολιό στοχευμένα" για τις υποχρεώσεις που εσύ τον προορίζεις. Κάντο όπως, ωχ, ήθελα να πω ελληνικές ΠΑΕ, αυτές αλλάζουν προπονητές κάθε βδομάδα,όχι, αναδιοργανώσεις γίνονται παντού σε όλα τα επίπεδα και συχνότερα στα σημαντικότερα πόστα, μικρές-μεγάλες επιχειρήσεις κλπ. Εξάμηνο, όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα, ο gambler που χάνει τα λιγότερα είναι "κερδισμένος, γλύτωσε την συνέχεια στην χασούρα" 6 μήνες και αξιολόγηση, τι έκανες; αν δεν έκανες ψάξε αλλού και κλείσε την πόρτα απ΄έξω.

ChrisAK

Μπράβο Μητσοτάκη. Ανανέωση της ντουλάπας. Και νέους και καινούργιους. Να ενδιαφερθούν περισσότεροι για την πολιτική, εφόσον υπάρχει κράτος θα υπάρχει πάντα κυβέρνηση. Νέοι-καινούργιοι που ξέρουν-γνωρίζουν και μπορούν, που μπορούν να διαχειριστούν τις εξελήξεις και την επικαιρότητα. Μητσοτάκη, είσαι υποχρεομένος να υποδείξεις-προτείνεις να κάνεις γνωστούς στον λαό αυτούς που μπορούν, για να κατασταλάξει και ο λαός ελπίζοντας ότι διάλεξαν τους καλύτερους για το μέλλον του.

Ιωάννα

Η ΝΔ δεν είναι πλέον δεξιό κόμμα, μόνο που δεν μας το έχουν ζωγραφίσει για να το καταλάβουμε. Το χειρότερο είναι ότι μας δίνουν μαθήματα οι πρώην πρασινοφρουροί νυν ΝΔάτες ότι και καλά θα κάνουμε αβάντα στον Σύριζα αν δεν ψηφίσουμε Μητσοτάκη. Ό,τι έλεγαν οι αριστεροί το 2015 για να ψηφίσουν όλοι Τσίπρα. Η χώρα είναι πασοκοποιημένη μέχρι το μεδούλι. Δεν είχα καμμία αμφιβολία ότι η συνεργασία με το Πασόκ θα διαλύσει τη ΝΔ. Τεράστιο σφάλμα Σαμαρά, αν δεχτώ ότι ήταν σφάλμα. Καλή επιτυχία, λοιπόν, οφείλουμε να το λέμε αν σεβόμαστε τους εαυτούς μας ως δημοκράτες. Αλλά οφείλετε να σέβεστε εσείς οι πρασινοκοκκινομπλε της νέας ΝΔ ότι οι αληθινοί δεξιοί δεν μεταλλάσσονται ούτε μανιπιουλάρονται. Πασόκ δεν ψήφιζα ούτε όταν μοίραζε λεφτά ο Τσοβόλας, δεν θα ψηφίσω τώρα με την ψευδαίσθηση ότι ψηφίζω δεξιά.

Μηνάς. Κ

Πόσο δίκιο έχεις Ιωάννα μου! Η ΝΔ έχει σχέση με τη δεξιά όσο ο τραχανάς με μια Πόρσε! Έχει μετεξελιχθεί σε ένα στιγνού νεοφιλελέ κόμμα αντίστοιχο με τα κομμουνιστικοφασιστικά κόμματα τύπου συριζα, κκε, χρυσαυγής και λοιπών κομμάτων και αποκομμάτων. Ο Αντωνάκης τελικά τα "κατάφερε" μια χαρά! Δυστυχώς αγαπητή Γιάννα μου σωτηρία γι' αυτόν τον τόπο δεν υπάρχει. Υπήρχε κάποτε η Μπέλλου μα πέθανε και αυτή!

ChrisAK

Η ιδεολογία καταστρέφει. Τι αριστερά και δεξιά, αυτά είναι για γέλια και ξεπερασμένα. Μία είναι η ιδεολογία και αυτή λέγεται ευημερία. Κορόϊδα, κολλήσατε στις ιδεολογίες, σε ονόματα και συνθήματα. Χειροκροτούν την αριστερά που δεν θα κοπούν συντάξεις κλπ, ωσάν να έγιναν πλουσιότεροι από χθές. Αριστερά-Δεξιά εν δυό στρατιωτάκια...

Με αριστερά και νεοφιλελέ, ο φασισμός περνά σε άλλο επίπεδο!

Αυτές θα είναι οι νέες Γεροβασίλες, Αχτσιόγλες, Στρίγκες και Νοτοπούλες πατριώτες. Την Παπακώστα μάς την άρπαξε μέσα από τα χέρια μας ο Αλέξης! Θα αλλάξει ο Μανωλιός και από ροζ παλτό θα βάλει γαλάζιο!

Το σήμα της ΝΔ

Βλέποντας ξανά το σήμα της ΝΔ μου φαίνεται πως έχει γίνει απο τα απομεινάρια των γυψοσανίδων της κρύπτης του ΚΕΛΠΝΟ. Μπράβο Κούλη, πολύ καλη δουλειά!

Δωσε πραμα στον λαο .

Ετσι και αλλιως ,αντρες , γυναικες εκει μεσα , baby dolls των συμμοριων που λυμαινονται το δημοσιο χρημα ειναι . Οποτε βαλε οτι μαριονετα θελει η οφσορ ( δεξια ) των τραπεζοπολυεθνικων ( οσων τα αρπαξαν απο τον δανεισμο του δημοσιου ) και η διορισμενη ( αριστερα ) των δημοσιων υπαλληλων και των ΚΕΑ , για το cash out της μεγαλης αρπαχτης των δανεικων και των διορισμων , και που μας βαλανε στην μεση και μας καναν Τσιτσιολινες με τους φορους . Απαραιτητη προυποθεση να εχουν περασει απο την μεγαλη σχολη αναγνωρισιμοτητος των παπαδοαυτιαδων , και των μεσων ενημερωσης των ( εφοπλιστων ) , καθως και να εξαπτουν την φαντασια , των ματιων και των αυτιων , των ψηφοφορων της β αθηνων και γενικως της πλεμπας της χωρας πχ ,Καιλη ,Ραπτη ,Παπακωστα ,Σπυρακη ,κλ . Ουχαχαχα.. Για τους υπολοιπους ισχυει το , ο σωζων εαυτον σωθητω , και οπως μπορει ο καθενας . Σαν τα ζωα που τα κυνηγουν λαθροκυνηγοι ....

Η μάνa σου

Κουλη, το να κάνεις τα αυτονόητα δεν σε κάνει προχώ. Όλα αυτά είναι για κυνήγι ψήφων. Σε κανένα κόμμα δεν υπάρχουν άξιοι, μορφωμένοι άνθρωποι. Εδώ δεν έχουν διαβάσει το συνταγμα. Ο μόνος λόγος που θα βγεις, είναι γιατί ο συριζα κατέστρεψε την Ελλάδα. Διαλέγουμε τον καλύτερο απο τους χειρότερους, δεν έχουμε την πολυτέλεια να ψηφίζουμε τους ικανότερους σ'αυτή τη χώρα..

Τατσόπουλος

Καλώς τα κορίτσια. Θα σας πάρω... συνέντευξη, προσωπικά.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4931302__1_

Το πρόβλημα προσπαθήσανε την επόμενη ημέρα να το αποσιωπήσουνε, να το διακωμωδήσουνε, είπανε ότι πρόκεται για fake news και τελικά συμφώνησαν ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κρήτη

1
4931190

«Όμως δεν θα προσβάλω το εθνόσημο, ούτε και θα εκθέσω τη χώρα σε περιπέτειες», δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στο επίσημο δείπνο της Πολιτιστικής Εταιρείας στη Θεσσαλονίκη - Έστειλε νέο μήνυμα στην Αλβανία για το σεβασμό των δικαιωμάτων της Μειονότητας

12
4931188

Ζήσαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα μάχη εντυπώσεων και διαμορφώθηκε μια "παρωδία" που εμποδίζει ακόμα και σήμερα τη νηφάλια προσέγγιση του ζητήματος, επισήμανε ο πρωθυπουργός, από τη Θεσσαλονίκη 

3
polakis-voylh-arthro

Διαβάστε τους απίστευτους διαλόγους με αρνητικό πρωταγωνιστή τον τέως αναπληρωτή υπουργό Υγείας - ΝΔ και ΚΙΝΑΛ λένε ότι Τζανακόπουλος και Πολάκης γνώριζαν λεπτομέρειες της σκευωρίας και ζητούν να έρθουν ως μάρτυρες και όχι ως μέλη της Προανακριτικής - Την ερχόμενη Τρίτη ο πρώτος μάρτυρας, Κωνσταντίνος Φρουζής, δεύτερος θα κληθεί ο Νίκος Μανιαδάκης

86
4930858

«Για εμάς, τους Έλληνες, το φρόνημα δεν μετριέται με την έκταση του εδάφους, ούτε με τον αριθμό του πληθυσμού - Μετριέται με την Ψυχή» είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στο χαιρετισμό του

4930598

Στη σημερινή συζήτηση στην Επιτροπή ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι «είναι συνομολόγηση της αποτυχίας του πολιτικού συστήματος η παραχώρηση κρατικής ύλης σε ανεξάρτητες διοικητικές αρχές» - Συμφωνία και για τους στρατιωτικούς δικαστές