Βενιζέλος για Τσίπρα: Δεν είναι πηγή υπερηφάνειας να σε χαϊδεύουν ως εξημερωμένο κατοικίδιο

Βενιζέλος για Τσίπρα: Δεν είναι πηγή υπερηφάνειας να σε χαϊδεύουν ως εξημερωμένο κατοικίδιο

Σφοδρή επίθεση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον πρωθυπουργό - Τώρα βιώνει το σύνδρομο της Στοκχόλμης και κάνει πάντα ότι του λένε οι σύμμαχοι και εταίροι είπε χαρακτηριστικά

beni0
Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε απόψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος επαναλαμβάνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι το... delivery boy των εταίρων και δανειστών και ότι η κυβέρνηση βιώνει το σύνδρομο της Στοκχόλμης καθώς είναι ουσιαστικά ερωτευμένη με τον υποτιθέμενο απαγωγέα της.

Η επίθεση του Κ. Βενιζέλου έγινε με αφορμή όσα είπε ο πρωθυπουργός στο Βερολίνο στο συνέδριο του SPD σχετικά με το δημοψήφισμα του 2015. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έστρεψε τα βέλη του και προς την ηγεσία του SPD που προσκάλεσε τον κ. Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα θα είναι ευρωπαϊκή ξεφτίλα αν ενταχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία.

«Το να σε χαϊδεύουν ως εξημερωμένο κατοικίδιο δεν είναι πηγή υπερηφάνειας» είπε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος και εξήγησε ότι η αποδοχή Τσίπρα στο εξωτερικό είναι αποτέλεσμα της στάσης του πρωθυπουργού ο οποίος κάνει πάντα ότι του λένε.

Ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ερωτηθείς για τη Συνταγματική Αναθεώρηση επέμεινε ότι στην παρούσα φάση τίποτα δεν πρέπει να ψηφιστεί με 180 ψήφους. «Πρέπει η αυξημένη πλειοψηφία να υπάρξει στην επόμενη βουλή ως εγγύηση σοβαρότητας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο Ευ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι πρέπει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να ηττηθεί στρατηγικά ώστε να μην μπορεί να ελέγξει τις εξελίξεις με συνταγματική αναθεώρηση και την εκλογή ΠτΔ.

«Ο ηττημένος εκλογικά ΣΥΡΙΖΑ έχω προτείνει να κληθεί να συμμετάσχει, εάν θέλει, ώστε να συμβάλει αλλά να μην μπορεί να παρεμποδίσει τις εξελίξεις» είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να μην συμφωνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν απέκλεισε τη συνεργασία του ΚΙΝΑΛ με τη ΝΔ λέγοντας ότι συμφωνεί με την δήλωση της Φώφης Γεννηματά ότι ο τόπος δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητος.

Τέλος, σε ότι αφορά την επίθεση στην οικεία του Ισίδωρου Ντογιάκου σημείωσε ότι η ενέργεια αυτή στρέφεται εναντίον της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου και κάλεσε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της για τη διαλευκανση της υπόθεσης.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο ΟΡΕΝ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης