Ένωση Κεντρώων: Η χώρα έχει τριτοκοσμικό κοινοβουλευτισμό

Ένωση Κεντρώων: Η χώρα έχει τριτοκοσμικό κοινοβουλευτισμό

«Η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα βρει αποστάτες από άλλα κόμματα, ή και βουλευτές από άλλα κόμματα να κάνουν τα ρεπό του κ. Καμμένου, φανερώνει ότι η Ελλάδα έχει τριτοκοσμικό κοινοβουλευτισμό αναφέρει η Ένωση Κετρώων

4579483
«Η άποψη του κ. Καμμένου, ότι θα στηρίζει την κυβέρνηση έως ότου έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, σημαίνει κατ’ ουσίαν ότι βάζει πλάτη στο να πάρουν τα Σκόπια το όνομα Μακεδονία» εκτιμά με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, σχολιάζοντας ωστόσο ότι «τότε κ. Καμμένο θα είναι πολύ αργά γιατί η Ελλάδα θα εμφανιστεί σαν χώρα παράνοιας, αφού τα Σκόπια θα έχουν εκπληρώσει όλους τους όρους της συμφωνίας».

Ακόμη η Ένωση Κεντρώων ζητεί η Συμφωνία των Πρεσπών να συζητηθεί στην Βουλή πριν έρθει προς κύρωση: «Η άποψη επίσης του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα βρει αποστάτες από άλλα κόμματα, ή και βουλευτές από άλλα κόμματα να κάνουν τα ρεπό του κ. Καμμένου, φανερώνει ότι η Ελλάδα έχει τριτοκοσμικό κοινοβουλευτισμό και τα νομοσχέδια περνάνε όπως να ’ναι προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι Αμερικανοί. Πρέπει το θέμα αυτό να συζητηθεί νωρίτερα στη Βουλή και κάθε κόμμα να λάβει υπεύθυνη θέση, δίνουνε ή όχι την λέξη "Μακεδονία", γιατί και η θέση της ΝΔ που λέει ότι την ενδιαφέρει μόνο το εθνολογικό και η γλώσσα, είναι μια θέση που επίσης συνιστά μειοδοσία. Με ερμαφρόδιτες θέσεις δεν λύνονται ζητήματα όπως το Σκοπιανό. Λυπούμαστε δε, για την στάση όλων των κομμάτων».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης