Ξαναχτυπά ο Φίλης για τη δημόσια τηλεόραση: Θα υποστούμε μεγάλη πολιτική ζημιά - Ο Σαμαράς έπεσε και από την ΕΡΤ

Ξαναχτυπά ο Φίλης για τη δημόσια τηλεόραση: Θα υποστούμε μεγάλη πολιτική ζημιά - Ο Σαμαράς έπεσε και από την ΕΡΤ

«Έμαθα από εφημερίδες» είπε ο πρώην υπουργός, «ότι διορίστηκε διοίκηση που αγνοούσε το κόμμα» - «Ειπώθηκε και από τον Δραγασάκη, δεν ξέραμε τίποτα»

filis_me_pappa
Νέα... ρουκέτα για την κατάσταση στη δημόσια τηλεόραση «εκτόξευσε» ο πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «θα υποστούμε μεγάλη πολιτική ζημιά από την ΕΡΤ».

Συγκεκριμένα, ο κ. Φίλης είπε μεταξύ άλλων πως «το θέμα της ΕΡΤ είναι κομβικό θέμα δημοκρατικών αξιών. Πολλοί μου είπαν ότι συμφωνούν μαζί μου».

Όπως είπε, «τέσσερις φορές σε ενάμιση χρόνο έβαλα το θέμα της ΕΡΤ στα όργανα και αναβλήθηκε η συζήτηση». «Έμαθα από εφημερίδες» συνέχισε, «ότι διορίστηκε διοίκηση που αγνοούσε το κόμμα. Ειπώθηκε και από τον Δραγασάκη, δεν ξέραμε τίποτα».

Στη συνέχεια, ο κ. Φίλης προειδοποίησε: «Θα υποστούμε μεγάλη πολιτική ζημιά. Σας θυμίζω ότι ο Σαμαράς έπεσε και από την ΕΡΤ. Δεν ειναι παρωνυχίδα, είναι κρίσιμο θέμα. Δεν είναι του Μητσοτάκη οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ. Είναι λανθασμένη η πολιτική, αυτό είναι το πρόβλημα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης