«Υπολείμματα ΣΥΡΙΖΑ» αντιδρούν στη στρατηγική Γεννηματά για κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας

«Υπολείμματα ΣΥΡΙΖΑ» αντιδρούν στη στρατηγική Γεννηματά για κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας

Έντονη κριτική Μαλέλη σε Ραγκούση και στελέχη που ζητούν μονομέτωπο αγώνα κατά της ΝΔ

4572908
ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να εγκλωβίσουν το Κίνημα Αλλαγής στη συζήτηση αριστερά ή δεξιά. Η Φώφη Γεννηματά αρνείται να απαντήσει στο δίλημμα αυτό, θεωρώντας ότι είναι πλαστό.

Στο πλαίσιο αυτό, χάραξε τη στρατηγική της ανάγκης η χώρα να αποκτήσει κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας. Μόνο έτσι θα συμμετείχε το Κίνημα Αλλαγής σε μία συνεργασία με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Στη θέση αυτή ο Γιάννης Ραγκούσης είδε... συμφωνία με τη ΝΔ. Εικόνα που ενίσχυσε η θέση Ρέππα στην εκτελεστική γραμματεία για την ανάγκη να αποκλειστεί η συνεργασία με την Πειραιώς. 

Έντονη ήταν η απάντηση από τον γραμματέα του τομέα επικοινωνίας του κόμματος. «Ο Γιάννης Ραγκούσης λειτουργεί σαν βοηθός της Σβίγγου» τόνισε ο Σταμάτης Μαλέλης. 

Ξεκαθάρισε, όμως, ότι η έκφραση απόψεων εντός του κινήματος είναι ελύθερη, καθώς κάθε στέλεχος έχει απόλυτο δικαίωμα να λέει τις απόψεις του. 

Αρκεί κανείς να μη λειτουργεί ως πέμπτη φάλαγγα. 

Άλλωστε στην εκτελεστική γραμματεία συζητούνται τα πάντα και δε θα πρέπει να αθροίζονται με τοποθετήσεις στελεχών που λειτουργούν ήδη εκτός του πλαισίου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. 

Στον Δημήτρη Ρέππα απάντησε ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο οποίος επισήμανε ότι το Κίνημα Αλλαγής δε μπορεί να λέει όχι σε όλα, όπως το ΚΚΕ. Στόχος μας είναι να φέρουμε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αντιμέτωπους με τις ευθύνες τους, προσέθεσε ο Μανώλης Όθωνας. 

Στην επιμονή του Δημήτρη Ρέππα ότι πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποκλειστεί η συνεργασία με τη ΝΔ η Φώφη Γεννηματά επισήμανε πως η κουβέντα αυτή του τεχνητού διπολισμού εξυπηρετεί μονάχα τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης