Μαξίμου: Το βασικό πρόβλημα του Μητσοτάκη είναι ότι πιστεύει την καταστροφολογία του

Μαξίμου: Το βασικό πρόβλημα του Μητσοτάκη είναι ότι πιστεύει την καταστροφολογία του

«Ο κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε τον εαυτό του» αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου -  «Τον καλούμε να προσέχει τι ξεστομίζει»

maximou_1
Επίθεση με αιχμές κατά του κ. Μητσοτάκη εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, απαντώντας σε όσα είπε ο αρχηγός της ΝΔ κατά τη συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματος.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, το βασικό πρόβλημα με τον κ. Μητσοτάκη «δεν είναι ότι πλέον δεν πιστεύει κανείς την καταστροφολογία του. Είναι ότι την πιστεύει ο ίδιος».


Ωστόσο, σημειώνει η ανακοίνωση, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε τον εαυτό του. «Τον καλούμε να προσέχει τι ξεστομίζει γιατί εάν μαζευτούν όσοι περιμένουν τα δανεικά και αγύριστα της ΝΔ, του Κήρυκα Χανίων, των offshore, της Novartis και όλων των άλλων σκανδάλων της, θα κλείσει για ένα μήνα η Πειραιώς», προειδοποιεί το Μαξίμου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

Το βασικό πρόβλημα με τον κ. Μητσοτάκη δεν είναι ότι πλέον δεν πιστεύει κανείς την καταστροφολογία του. Είναι ότι την πιστεύει ο ίδιος.

Σήμερα όμως ξεπέρασε τον εαυτό του. Μετά από ένα εικοσάλεπτο λογύδριο καταστροφής ο κ. Μητσοτάκης είπε επί λέξει: «Δε χρωστάμε σε κανέναν και δε χαρίζουμε τίποτα». Τον καλούμε να προσέχει τι ξεστομίζει γιατί εάν μαζευτούν όσοι περιμένουν τα δανεικά και αγύριστα της ΝΔ, του Κήρυκα Χανίων, των offshore, της Novartis και όλων των άλλων σκανδάλων της, θα κλείσει για ένα μήνα η Πειραιώς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης