Ά. Σπηλιωτόπουλος: Προσβλητική η κλήτευση Καραμανλή

Ά. Σπηλιωτόπουλος: Προσβλητική η κλήτευση Καραμανλή

Προσβλητική χαρακτήρισε την κλήτευση Καραμανλή σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Αρ Σπηλιωτόπουλος.

Ά. Σπηλιωτόπουλος: Προσβλητική η κλήτευση Καραμανλή

Προσβλητική χαρακτήρισε την κλήτευση Καραμανλή σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Αρ Σπηλιωτόπουλος.

«Σε κάθε περίπτωση το να καλείται ένας πρώην Πρωθυπουργός, να σύρεται, αν θέλετε, γιατί αυτήν την εικόνα μου δίνει, στην Επιτροπή της Βουλής, είναι μία προσβολή όχι μόνο στην πολιτική αισθητική [..] αλλά είναι και προσβολή στην ιστορική μνήμη ενός λαού που είδε σε παρόμοιες περιπτώσεις ορισμένα γεγονότα να τραυματίζουν τον δημόσιο βίο, μεγάλους πρωταγωνιστές να σύρονται με την σκανδαλολογία στα Ειδικά Δικαστήρια ή πολλές φορές μεγάλους πρωταγωνιστές να σύρονται στην αυτοεξορία ή στην εξορία ή στην πολιτική και ηθική εξόντωση», ανέφερε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

«Δεν πιστεύω, ούτε ηθικά ούτε πολιτικά, ότι οι λογικές και οι πρακτικές αυτές ταιριάζουν ούτε στο σημερινό ΠΑΣΟΚ ούτε στον Γιώργο Παπανδρέου. Γιατί είναι ο γιός του Ανδρέα Παπανδρέου. Του ανθρώπου που σύραμε εμείς, γιατί εγώ λέω τα πράγματα με το όνομά τους, στο Ειδικό Δικαστήριο, του ανθρώπου που για μία ψήφο παραλίγο να πάει στον Κορυδαλλό», πρόσθεσε.

Κλείσιμο

Μιλώντας για την στάση του κ. Καραμανλή, ο βουλευτής της Ν.Δ επεσήμανε ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει πολλά να πει και θα μιλήσει όταν το κρίνει ο ίδιος αλλά σημείωσε πως δεν θα του υποδείξει πότε να το πράξει.

« Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι ο κ. Καραμανλής έχει πολλά να πει. Είμαι βέβαιος ότι όλοι πρέπει να διδαχθούμε από τα όσα ένας πρώην Πρωθυπουργός έχει να καταθέσει και από την εμπειρία του αλλά και από την δική του αίσθηση πως άφησε τα πράγματα, ποια είναι η αλήθεια, τι είναι αυτό που παρέδωσε, πόσα διαχειρίστηκε», είπε.

Όσον αφορά στην διαγραφή Σκυλακάκη, ο κ Σπηλιωτόπουλος εξέφρασε την ευχή του να μην επιβλήθηκαν κυρώσεις επειδή ο ευρωβουλευτής είναι φίλος της κ. Μπακογιάννη και όχι για τα όσα είπε.

«Ελπίζω να μην είναι αλήθεια και ελπίζω να μην αντιλαμβάνεται κανείς σε αυτή τη στιγμή την ιστορική πρόκληση που έχουμε μπροστά μας ως μία αφορμή ή ως μία ευκαιρία ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ή εκκαθάρισης λογαριασμών που αφορούν το παρελθόν», σημείωσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης