Λοβέρδος σε Τσακαλώτο: Πόσοι θα είναι οι εποπτεύοντες φορείς μετά την έξοδο από τα μνημόνια;

loverdos

Με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ ρωτά εάν θα δημιουργηθεί και νέος μηχανισμός εποπτείας 

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο για τους μηχανισμούς εποπτείας και παρακολούθησης των μέτρων που συμφώνησε η κυβέρνηση να εφαρμοστούν μετά της 21η Αυγούστου 2018 κατέθεσε σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζητά από τον υπουργό Οικονομικών να καταγράψει στην απάντησή του ποιοι θα είναι και πόσοι οι εποπτεύοντες φορείς.

Αναλυτικά στην ερώτησή του σημειώνει:

Θέμα: «Παρακολούθηση εποπτείας των συμφωνηθέντων μέτρων μετά την 21η Αυγούστου 2018»

Επειδή ως προς το συγκεκριμένο θέμα δημοσιεύτηκαν πολλά στον ελληνικό αλλά και στον διεθνή τύπο και επειδή είναι απολύτως γνωστά τα μέτρα που η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε να εφαρμοστούν μέχρι το 2022 σας παρακαλώ, πέρα από πολιτικές ερμηνείες, να καταγράψετε με ακρίβεια στην απάντησή σας τους μηχανισμούς εποπτείας, παρακολούθησης ή όπως αλλιώς θέλετε να τους πείτε, των μέτρων που η Ελλάδα συμφώνησε να εφαρμόσει. Και συγκεκριμένα,

ΕΡΩΤΑΣΘΕ

Α. Οι εποπτεύοντες φορείς θα είναι δύο, τρεις ή τέσσερις;
Β. Πρόκειται να δημιουργηθεί μηχανισμός εποπτείας που θα περιλαμβάνει Έλληνες και ξένους;
Γ. Εφόσον υπάρξει τέτοιος μηχανισμός, αυτός θα εκτείνεται σε όλο το πεδίο του ελληνικού δημοσίου (κεντρικό κράτος, νομικά πρόσωπα ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου, δημόσιοι οργανισμοί) ;


Αθήνα 7 Αυγούστου 2018

Ο ερωτών
Ανδρέας Λοβέρδος

Loverdos11

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΧΟΡΤΩΝ (ΧΑΣΙΣ,ΚΑΙΛΟΙΠΑ Η ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ)ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ.

Δημητρα Κραββαρίτη

Όσοι και να είναι κ.Λοβερδο,είναι ο ικανότερος κι ο αποτελεσματικότερος,υπουργος οικονομικών, σε όλα τα πολιτικα χρόνια ,της νεοτερης Ελλαδας κι άλλος καλύτερος του, δεν πρόκειται να υπάρξει! Όλοι οι άλλοι, ήταν απλά "οδοντόβουρτσες"! Χωρίς αυτόν υπουργό οικονομικών και τη θαυματουργή διαχειρισή του ,είμαστε χαμένοι! Όποιος άλλος ,οποιας άλλης κυβέρνησης αναλάβει,θα πιει το αίμα του λαου,με τη διαρκή δικαιολογία ,της λιτότητας,για δημοσιονομική ισορροπία,κάτι που αυτός και μόνο αυτός,"Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ", επέτυχε,και έσωσε τη χώρα, από τη χρεωκοπία, δημιουργώντας και αποθέματα, για το κράτος και τα υπουργεία του και ανάσα οξυγόνου, για τους φτωχότερους της Ελλάδας! Το μόνο που μπορούν άπαντες σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, είναι να το βουλώνουν. Αλλά είναι γνωστό τοις πάσοι ότι δεν θα το κάνουν!

alexis madouro

Καλά εκεί στο υπόγειο δεν σας ξεφεύγει τίποτα ; μόλις αρχίζουν τα σχόλια πάντα ένα συριζόσκυλο είναι στην πρώτη γραμμή. Τώρα υπάρχει μια διαφορά, ο νοών νοήτω. Δεν νομίζω βέβαια να <νοήτω> γιατί οι περισσότεροι είναι σαν την Αυλωνίτου. Κυρία μου έχετε δίκιο για τον τσακαλώτο αλλά γυρίστε σας παρακαλώ στο ίδρυμα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης