ΛΑΕ: «Νέα νίκη του κινήματος η αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας στην Αττική»

ΛΑΕ: «Νέα νίκη του κινήματος η αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας στην Αττική»

«Καλούμε όλον τον ελληνικό λαό να πυκνώσει τις γραμμές του κινήματος» αναφέρει σε δήλωσή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης 

pleistiriasmoi13-iouni-e1528893124922
«Νέα νίκη της ΛΑ.Ε και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών» μιλά σήμερα η Λαική Ενότηα και ο επικεφαλής της παναγιώτης Λαφαζάνης καθώς όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της κάτω από την πολιτική και κοινωνική πίεση που προκάλεσαν οι κινητοποιήσεις που είχαν εξαγγείλει για σήμερα, η κυβέρνηση, οι τράπεζες αναγκάστηκαν να αναστείλουν πολλούς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας.

«Η “Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών” και η ΛΑ.Ε, παρά τις διώξεις και τα χημικά και παρά την χαφιεδίστικη και αστήρικτη δικογραφία σε βάρος του Π. Λαφαζάνη και άλλων αγωνιστών, σήμερα Τετάρτη, 13/06/2018, διοργάνωσαν αγωνιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οδό Σταδίου 43, που πραγματοποιούνταν 3 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, που τελικά κι αυτοί κάτω από την πίεση της κινητοποίησης αναστάλθηκαν, καθώς και στις μεγαλύτερες πόλεις σ’ όλη τη χώρα» αναφέρει χαρακτηριστικά η ΛΑΕ.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν η ΛΑ.Ε με επικεφαλής τον Γραμματέα του Π.Σ Παναγιώτη Λαφαζάνη, η «Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών», το κόμμα των Πειρατών και ο πρόεδρος του συλλόγου των παραπληγικών Κωνσταντής Κωνσταντίνου.

«Την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ συνεχίζει να λέει ψέματα περί δήθεν προστασίας της πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας αξίας μέχρι 300.000 ευρώ, μόνο για αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί σε όλη τη χώρα 502 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, μεταξύ των οποίων δεκάδες αφορούν πρώτες κατοικίες και ακίνητα αξίας πολύ κάτω από αυτό το δήθεν κυβερνητικό πλαφόν».

Δήλωση Λαφαζάνη

«Σήμερα έχουμε μια μεγάλη νίκη, θα έλεγα, του κινήματος, διότι αποτρέψαμε με την παρουσία μας όλους τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας σε όλα τα συμβολαιογραφεία Αθήνας και Πειραιά. Ως δια «μαγείας» οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας ανεστάλησαν. Μπορεί η κυβέρνηση αυτή με τη συμφωνία που έκανε να πουλάει την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ, αλλά απ’ ότι φαίνεται όταν υπάρχει λαϊκή και κοινωνική αντίσταση δεν μπορεί τόσο εύκολα να ξεπουλήσει την περιουσία των πολιτών, τις πρώτες κατοικίες των πολιτών.

Συνεχίζουμε τον αγώνα. Καλούμε όλον τον ελληνικό λαό να πυκνώσει τις γραμμές του κινήματος. Αυτή η χώρα χρειάζεται μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης